Nieuws

Vitaelife Pharma Omega 3 – adviezen en prijs, waar te kopen

Het betalen van hulde aan de nieuwerwetse diëten vergeet niet over de noodzaak om de macht cellulaire activiteit vetzuren, die de drug van omega 3, wat handig is om het te nemen, veel mensen geïnteresseerd zijn. In de eerste plaats voor de hersenactiviteit en het immuunsysteem te handhaven steun vooral in de winter.

Actief cellen het geneesmiddel op omega-3 gehalte aan actieve onverzadigde vetzuren die vaak worden uitgewisseld cellulair niveau, waardoor de efficiëntie van cellen herstellen.

De inhoud

Omega 3 is een vetzuur dat niet door het lichaam van mensen, en zouden op de vereiste hoeveelheid voeding. Deze zuren behoren tot de groep van lipiden, die een integrerend deel van de cellen zijn en moeten voortdurend worden bijgewerkt. Hoe sneller dit proces plaatsvindt, hoe beter.

Als meervoudig onverzadigde vetzuren zijn niet genoeg is, dan is de uitwisseling langzamer. Dit proces kan worden uitgedrukt in een scherpe daling van de wens om te bewegen, roos, schilferende huid en hoofdpijn, kan dit allemaal te ontwikkelen op een achtergrond van prikkelbaarheid en depressie. Om al deze complicaties te voorkomen kunt u proberen om de drug omega-3 te nemen.

Waar omega 3

krijgen

De belangrijkste bron van levering van vis, in het bijzonder visolie en olie uit lijnzaad passende namen omega-3 en omega 6 Visolie is een product afgeleid van vis. Opgemerkt dient te worden dat de vis uit kunstmatige vijvers van de helende eigenschappen heeft.

Visolie is een opslagplaats van vitamines A, D en vetzuren die ons lichaam nodig heeft vooral in de winter, wanneer er niet genoeg zon. De belangrijkste leverancier van dit product in Rusland is kabeljauw. Kabeljauw groot percentage van de verhouding van levergewicht, respectievelijk, en vet.

Het vervaardigingsproces van dit product wordt in drie fracties.


 1. De eerste fractie: levertraan wordt verwarmd tot 50 graden, stroomt het gesmolten vet in de tank en een licht ondoorzichtige witte kleur
 2. .

 3. 2 fractie lever verwarmt tot 80 graden en enigszins samengedrukt door – deze fractie heeft een licht roodachtige tint
 4. .

 5. De derde factie, wanneer de lever warmt op tot bijna 100 graden en comprimeert het al sterker, zoals extracten van vet is rood, zo blijkt hem meer dan wat dan ook, maar nuttige eigenschappen het minder.

de Technologie van de voorbereiding van vet van vis in Europa en Amerika hetzelfde, alleen de vis is niet kabeljauw, en de Stille Oceaan haring.

Omega 3 – eigenschappen en toepassingen

Omega -3 is het actieve geneesmiddel, prostaglandine onmogelijk verbetering van de algemene toestand van het organisme, stabilisatie van druk en temperatuur. Is terug naar normaal als zenuwuiteinden van de cellen spieractiviteit en andere lichaamsfuncties. Verbetert de algemene conditie van de actieve organen vormen een krachtige bescherming voor het endocriene systeem.

Het geneesmiddel bevat omega-3 vetzuren zijn gemarkeerd, en brengt daarom een ​​belangrijke bijdrage aan de verbetering van de algemene conditie van het lichaam. Application het is genoeg 1-3 – gr. een dag. Het geneesmiddel is verkrijgbaar in gelatine capsules.

Het complex is de drug omega-3 – de combinatie van geneeskrachtige eigenschappen, die positief zijn:


 • effect op de bloedvaten het voorkomen van bloedstolsels;
 • helpt om mineralen zoals calcium en fosfor absorberen;
 • verbetert de algehele gezondheid en verlaagt de bloeddruk;
 • gunstig herstelt de spijsverteringsorganen;
 • opgenomen in de complexe behandeling van darmzweren;
 • is een effectief middel ter voorkoming van kanker;
 • helpt actief om te gaan met de stress;
 • verbetert de activiteit van hersencellen;
 • verbetert de conditie van de huid, haar en nagels;
 • helpt bij obstipatie en diarree.

, kan Sommige fans van strenge diëten het feit dat in preparaten van levertraan is een groot percentage van cholesterol, bijna als boter of vet vlees schrikken. Maar het feit is dat het nemen van visolie is zeer te verwaarlozen van 1 tot 3 gram per dag, het lichaam in bijna vergelijkbare hoeveelheden cholesterol niet ziet het voordeel is enorm, om deze reden, het aantal calorieën dat je niet eens rekening houden met , omdat de dierlijke producten die we eten niet één kilogram en gram. Dus een product als visolie in dit plan is veilig, omdat het verbruik is verwaarloosbaar klein is.

Omega 3 – aanwijzingen voor gebruik

aanbevelingen Doctors ‘met betrekking tot de inname van omega 3 is soms onduidelijk en hangt af van de algemene toestand van het organisme of chronische ziekten. Vooral als je een allergie, een maagzweer, een van de anemie of andere soortgelijke ziekten hebben, is het het beste om te overleggen met uw arts.

In de eerste plaats, artsen raden om te beginnen met het nemen van de drug omega 3 voor mensen die zwak cardiovasculaire systeem. Het geneesmiddel wordt gegeven voor 1-2 maanden voor actieve activiteiten, zoals het werken in het land of te verlaten.

Ook de drug (omega 3 waarom is handig) indien nodig, een actieve mentale activiteit, vooral als het gaat om studenten en hebben ze in een maand of twee sessie. Dit medicijn verbetert de algehele gezondheidstoestand van het organisme en heeft een gunstig effect op de mentale activiteit.

Ook opgemerkt dat de drug in combinatie met ontspanning bij oudere mensen verbetert de visie, verbetert het geheugen, de ziekte van Alzheimer ophoudt om vooruitgang te boeken. Bij kinderen verminderd hyperactiviteit.

Voor drug volwassenen moeten een dagelijkse dosis van 0, 25 gr. De optimale hoeveelheid is 1 gram. Als de voeding is vis of zeevruchten, moet u overwegen dat een deel van het geneesmiddel komt uit de voeding.

Het geneesmiddel kan voorzien van 45% op de behoeften van 62% lichaam. Afhankelijk van de bestemming kan dit van 6 tot 11 capsules per dag. De receptie is opgesplitst in twee of drie keer, is het beter te doen tijdens de maaltijd. Om een ​​positief effect van de drug moet maken 1 te bereiken -. 2 maanden

. Kinderen: het geneesmiddel wordt toegediend vanaf de leeftijd van 12. Als uw arts beter is voorgeschreven voor jongere capsules te malen of om een ​​vitamine capsule, vrijgegeven voor kinderen met een andere smaak smaken kopen

Omega 3, 6, 9

Om omega-3 en omega-6 hebben we al aangestipt hierboven. Maar er is een andere groep van essentiële menselijke vetten – omega – 9, ze zijn ook nodig voor de persoon, zoals eerder beschreven drugs
.
Omega 3 is in principe de levende organismen in de zeeën en oceanen is:


 • haring, heilbot, tonijn, zalm, makreel, sardines;
 • in de vis;

Een derivaat van omega-6s omvatten gamma-linoleenzuur, arachidonzuur, linolzuur. De laatste keer dat de laatste artsen hebben een speciale relatie.

Met de juiste inname van gamma-linoleenzuur, het in staat is het lichaam in een actievere toestand te houden, is er een huidelasticiteit, verbetert gezichtsvermogen, voorkomt haaruitval, verbetert de conditie van de nagels. Het is onderdeel van drugs in de behandeling van ziekten. Diabetes, multiple sclerose, en verschillende huidaandoeningen

De rijkste in omega-6 producten:


 • olie, walnoten, soja, pompoen, zonnebloem en maïs;
 • rauwe zonnebloempitten;
 • malt.

Fats omega 9 genoemd oliezuur. Het is opgenomen in vele composities van diëten voor het behoud van een gezond gewicht, en gewichtsverlies, versterkt en ondersteunt de wanden van de aderen en bloedvaten. Actief betrokken bij de synthese van hormonen, actief deelnemen aan de stofwisseling en vele andere belangrijke processen die betrokken zijn bij de gezondheid en levensduur.

Het eten van voedingsmiddelen met omega 9 is een profylactisch tegen diepe veneuze trombose, kanker, diabetes. Voedingsdeskundigen uit Amerika bleek dat de consumptie van hennep olie, die oliezuur bevat, met succes kwaadaardige pathologie van behandeld.

Het is gemakkelijk om het tekort oliezuur te verminderen, als het dagelijks gebruik van een handvol van elke noten, voordat dat ze moeten worden geweekt.

Omega 3 voor vrouwen

Vetzuren zijn vooral essentieel voor een vrouw in de menopauze verminderen ze de kracht van de menstruele krampen. Krampen (dysmenorroe) vanaf het intercellulaire membraan het vrijkomen van vetzuren. Op dit moment moet je vervangingen, als het niet de vrouwen begint om problemen te storen in de vorm van krampen, hoofdpijn en misselijkheid.

Omega-3 tijdens de zwangerschap

is Lopende uitgebreid onderzoek uit supplementen van omega-3 behandeling van onvruchtbaarheid of een miskraam. Dus onderzoekers in het nemen van medicijnen hebben gevonden omega 3 de geboorte van kinderen met een pathologie tijdens de zwangerschap is toegenomen. Maar de drugs moet volledig worden genomen omdat is vastgesteld dat de onevenwichtigheid van omega-6 en omega-3 invloed op de gezondheid van de foetus en de moeder.

Actief studie van het effect van het geneesmiddel op zwangere vrouwen toonde aan dat het nemen van de drug omega – 3 geholpen om het risico op vroeggeboorte maximaal terug te brengen tot 45%. Het is ook bewezen dat de positieve effecten van het geneesmiddel op kinderen wanneer genomen door moeders die borstvoeding geven baby’s is er een snellere lichamelijke en geestelijke ontwikkeling dan hun leeftijdsgenoten. Deze kinderen beginnen om sneller te lopen, om te praten, om fysiek te ontwikkelen.

Omega 3 voor kinderen

Studies van het geneesmiddel omega-3 op de gezondheid van kinderen bleek dat de deficiëntie is heel vaak bij kinderen leidt tot een zenuwinzinking, veranderlijk stemming. Deze kinderen ergens te komen nooit, niet uit te oefenen, vaak ziek, en een slechte student. Psychologen deze kinderen problematisch genoemd.

Voor de kinderen vetzuren zijn zeer belangrijk omdat ze beginnen om deel te nemen in de structuur van hersencellen tijdens de formatie. Voor de normale aanvulling van de benodigde hoeveelheid vetzuren bij kinderen van 4 tot 10 jaar die het nodig heeft om te eten tot 400 gram fruit, 2 – 3 keer per week voor de gasten van rauwe noten, zolang de noten waren rauwe en ten minste drie keer vette vis. Natuurlijk, de meeste kinderen een dergelijke voeding niet krijgen, vooral fruit.

De artsen adviseren een of twee keer per jaar voor kinderen tot 12 jaar aan de drug één capsule (1 ml) per dag te nemen, en na 12 jaar: twee capsules (. 2 ml) per dag gedurende een tot twee maanden, dat zal zeer (handig voor kinderen) voor hun ontwikkeling.

Omega 3 voor mannen

Mannen van middelbare leeftijd niet de behoefte voelen om levertraan omega 3 te drinken, dus ik voel voor hem sinds zijn jeugd, een onaangenaam gevoel. En het is uit den boze, als gevolg van de ontvangst van deze voedingssupplementen, krijgt het lichaam bescherming tegen diverse soorten van depressieve staten, stress en een groot aantal ziekten. Hoe ouder een persoon is, moet de rationeler zijn voedsel zijn.

Vooral handig omega-3 olie Supplement voor mannen vanaf middelbare leeftijd, het bevat vitamine A en D directe invloed op de potentie. Dit is vooral merkbaar in de winter, wanneer er bijna geen zon.

Drugs uit visolie zijn zeer krachtig preventief tegen uitingen van veel voorkomende ziekten onder de mannelijke bevolking:


 1. Dit is een prachtige manier om prostaatkanker te voorkomen;
 2. met de verbetering van de algemene conditie van het lichaam, verhoogt de productie van het mannelijke hormoon testosteron.
 3. vermindert productie van het stresshormoon cortisol.
 4. de verbetering van de kwaliteit en kwantiteit hier, de massa.

Voor mensen die sporten, het verbeteren van de algemene conditie van het lichaam zal meer trainingen te produceren. De trainingen zullen langer zijn en dit zal bijgevolg betere resultaten geven of het verhogen van de spieropbouw. ​​

Omega 3 capsules

Het uiterlijk van gelatine capsules toegestaan ​​om de drug uit visolie een heel nieuw leven inademt, want nu is er geen sterke geur van vis, waarvan het geheugen achtervolgt mensen op middelbare leeftijd, toen ze moesten levertraan drinken een lepel.
Het uitgangspunt van het geneesmiddel in gelatine capsules uitgesloten onaangename gevoel wanneer het wordt ontvangen. de capsules zijn verkrijgbaar in hoeveelheid geneesmiddel 1-6 ml. dat vergemakkelijkt de berekening van de dosering van het geneesmiddel.

Hoe om fouten te voorkomen bij het kiezen van visolie capsules h4>

Voor het inspecteren van de verpakking moeten weten wat (prijs) van het geneesmiddel, kijk naar de vervaldatum, verpakking integriteit, als alles in orde is omhoog kijkt, mag het niet extra ingrediënten bevatten. U kunt opgeven hoe vissen worden gemaakt, bijvoorbeeld kabeljauw, de naam van de vitaminen en gelatine. Elke smaken als ze niet specifiek overbodig.

Als de verpakking is de uitdrukking “moleculaire differentiatie,” dat is OK, want deze operatie wordt gebruikt om de nuttige eigenschappen van visolie te verhogen. Je moet kijken naar het aantal capsules en volume.

Merk op dat het beter is om het medicijn te kopen voor een periode van niet minder dan een maand, als een kortere duur van de drug effect kan niet brengen. Het is zinvol om te kijken naar het land van de fabrikant, is het beter om fabrikant kiezen uit Rusland als uit andere landen kunnen worden gebruikt vis uit de getroffen gebieden.

Contra

In de eerste plaats, vóór het nemen van drugs moeten overleggen met uw arts, kunt u geen drugs aan mensen die een allergie of intolerantie voor schaal-en schelpdieren, sommige contra-indicaties:


 • hyperthyroïdie (verhoogde schildklierfunctie);
 • poczekalnia ziekte;
 • baby’s;
 • maagzweer exacerbatie;
 • actieve vormen van tuberculose;
 • nierfalen.

meningen h4>

Alena:
mijn man las onlangs een artikel over vetzuren, heb ik besloten om de omega te proberen -. 3 verhouding veel beter geworden

Eugene:. Dat is geweldig dat u kunt ophalen van de drugs met de nodige eigenschappen, maar niet alle apotheken over de nodige geneesmiddelen

Anna: Mijn kind echt zoals vitamine voor kinderen elke ochtend vraagt ​​vitamine, eet met verve

.

Anton:? Het is mogelijk om het gebruik van vetten en vitaminen voor kinderen van 8 en 9 jaar oud

Antwoord: Voor de kinderen is het beter om vetten te nemen
.
De gelijktijdige toepassing van elke vitaminecomplexen bedreigt hun overdosis.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *