Schoonheid

Uniderm – adviezen en prijs, waar te kopen,

Effectieve voor topicale behandeling van psoriasis externe producten die worden toegepast op de getroffen gebieden van het lichaam en worden gebruikt bij ongecompliceerde vormen van de ziekte. Eén van deze is Uniderm, het komt in de vorm van zalven en crèmes. Verwerkingsvoorschriften en beoordeling zalf Uniderm is voornamelijk van belang voor mensen die lijden aan huidziekten. De getuigenis van het is anders, en het moet worden opgemerkt dat het hormonale.

De fabrikant van het geneesmiddel is naamloze vennootschap “Akrihin”, gelegen in de regio Moskou. Uniderm een positieve feedback over de toepassing ervan voor de behandeling van psoriasis. Hoewel sommigen van mening dat het wegwerken van de eerste tekenen van psoriasis hoeft niet gormonoterapii drugs toe te passen. Er zijn analogen, die gecombineerd worden het actieve bestanddeel, wordt geneesmiddelen zoals Elokom, Asacort, Mamat, Gestan N.

De prijs van het oorspronkelijke geneesmiddel varieert momenteel binnen. De prijs is afhankelijk van het volume van de buis, kan het zijn 15 en 30 gram. De prijs van de analogen is ook verschillend.

Hoe werkt Uniderm op psoriasis?

crème of zalf Uniderm is een moderne drug die behoren tot de categorie van de corticosteroïden. Deze crème heeft een vrij hoge activiteit bij de behandeling van psoriasis en andere huidaandoeningen. De frequentie van voorkomen van mogelijke bijwerkingen is vrij laag, in vergelijking met andere soortgelijke gormonoterapii drugs. Dit komt omdat het geneesmiddel en de werkzame stof niet in het bloed wordt opgenomen.

Actief werkzame bestanddeel van het geneesmiddel mometasonfuroaat. Het is een krachtige glucocorticosteroïde stof synthetische oorsprong, die wordt gebruikt voor externe toepassing. De belangrijkste effect in verband met de verwijdering van tekenen van ontsteking van de huid, die kenmerkend is voor psoriasis. Mometasone zijn chemisch gemodificeerde vorm van het geneesmiddel. Dit betekent dat het in een geschikte biologische media, onder invloed van metabole processen, wordt direct een geneesmiddel (een prodrug). Onder invloed van deze werkzame stof onderdrukking van de productie van lipokortinov die de synthese van inflammatoire mediatoren beïnvloeden.

Mometasonefuroaat als de belangrijkste werkzame stoffen hebben de volgende eigenschappen:

 1. Anti-inflammatoire door remming van de activiteit van verschillende enzymen die de huid weefsel te vernietigen en een aanzienlijke vermindering van ontstekingen;
 2. antipruritische door remmen van de ontwikkeling van ontstekingsreacties, in aanwezigheid van het allergeen, heeft jeuk effect;
 3. Antiexudative – vermindert wekedelenzwelling, oftewel decongestivum eigenschap
 4. OL>.

  Als gevolg van psoriasis wordt gekenmerkt door een ontsteking van de huid, zwelling van weefsels in de getroffen gebieden en dit wordt aangevuld door jeuk, kan het effect van deze drug helpen verlichten van deze onaangename symptomen van de ziekte en het verlichten van de toestand van de patiënt. Naast de mometason bij de formulering van Uniderm inbegrepen vaseline, was, fosforzuur, titaan dioxide, water, aluminium zetmeel, glycerylmonostearaat, macrology 20 cetylstearaat, gexilenglikole.

  Kenmerken van de drug Uniderm

  De crème is ontworpen voor uitwendig gebruik. De crème wordt toegepast in een dunne laag op de beschadiging van de huid. Deze procedure moet worden uitgevoerd 1 keer per dag. De totale duur van de behandeling van psoriasis deze tool zal afhangen van hoe is zijn efficiëntie hoe goed het wordt verdragen door de patiënt en zijn er bijwerkingen.

  Het geneesmiddel kan worden toegepast in de vorm van afsluitende verbanden, maar doe het voorzichtig. Hoewel de actuele toepassing van het geneesmiddel opgenomen in de algemene circulatie in zeer kleine hoeveelheden – minder dan 0,5% van de werkzame stof. Dit gebeurt 8 uur na het aanbrengen van de crème.

  Patiënten met psoriasis en andere huidaandoeningen, waarvoor doeltreffende deze crème is, kan de vraag rijzen – is het mogelijk om het geneesmiddel te gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. De instructies zeggen dat de werking van het geneesmiddel in die periode wordt niet volledig begrepen, maar hormonale element dringt door de placenta en tijdens lactatie uitgescheiden in de melk. Dus als je een langdurige behandeling nodig met dit geneesmiddel moet stoppen met het geven van borstvoeding, met het oog op mogelijke negatieve effecten te vermijden. Hetzelfde geldt voor het gebruik ervan tijdens de zwangerschap -. Langdurig gebruik ongewenste

  Met betrekking tot het gebruik van het geneesmiddel met betrekking tot kinderen, Uniderm niet aanbevolen voor de behandeling langer dan 6 weken, omdat er geen gegevens met betrekking tot haar optreden op het lichaam van het kind in zo’n lange tijd. Deze vraag is weinig bestudeerd, maar het is bekend dat het geneesmiddel is gormonoterapii en langdurige behandeling kan een negatieve invloed hebben op de groei en ontwikkeling van het kind en verhoogt het risico op het ontwikkelen van het syndroom van Cushing.

  Kinderen jonger dan zes maanden van Uniderm gecontra-indiceerd, en voor kinderen van 6 maanden tot twee jaar van de duur van de behandeling moeten ze niet meer dan 5 dagen.

  indicaties, contra-indicaties en bijwerkingen van het geneesmiddel

  Indicaties voor het gebruik van deze drug met het volgende:

 • de afname in de mate van manifestatie en neutralisatie van huidontsteking, jeuk en escalerende verschijnselen zich voordoen in psoriasis;
 • seborrheic dermatitis;
 • atopische dermatitis;
 • andere huidaandoeningen die behandeling met corticosteroïden.

Dus, aanwijzingen voor het gebruik van deze drug bieden een verscheidenheid van dermatologische ziekten. Voordat u begint met de crème te gebruiken, raadpleeg dan een dermatoloog, die alle mogelijke risico’s en voordelen zal beoordelen, rekening houdend met de individuele kenmerken van de ziekte en het lichaam.

het Uittreksel uit de instructies voor het gebruik van Uniderm

Door Uniderm verwijst naar een categorie steroïden, zijn er een aantal contra-indicaties voor het, met name:

 • periorale dermatitis;
 • acne rosacea;
 • de aanwezigheid van fungale, virale of bacteriële huidinfecties;
 • syfilis en tuberculose;
 • de aanwezigheid van reacties na vaccinatie.

Het geneesmiddel wordt niet aanbevolen voor gebruik als u Allergiesymptomen om componenten te ervaren. Zo niet, dan kunt u veilig toe te passen op de beschadiging van de huid. In zeldzame gevallen na het gebruik van het geneesmiddel, kan de patiënt de droogte of irritatie van de huid mee, branderig gevoel. Daarnaast kunt u folliculitis, en hypopigmentatie van de huid. In dit geval kan de arts zijn analogen voorschrijven.

De praktijk van de toepassing van het geneesmiddel blijkt dat bij overdosering secundaire bijnierinsufficiëntie en verstoring van de hypothalamus kan optreden – hypofyse – bijnier. In dit geval moet u het gebruik van de drug te annuleren. Een belangrijke voorwaarde is de geleidelijke terugtrekking van het geneesmiddel na langdurig gebruik, anders bestaat het risico van het syndroom van een ricochet -. Hervat branden en ontsteking van de huid

Reviews Uniderm

Beoordelingen van de drug Uniderm overwegend positief, maar het hangt allemaal af van de individuele kenmerken van de ziekte. Als u last bijwerkingen, zou beoordelingen in dit geval geschikt zijn.

Hier zijn enkele van de adviezen:

Irina, 36 jaar oud. Na de benoeming van het geneesmiddel, het effect zich heeft voorgedaan niet een keer, genoten van de week. Waarschijnlijk hangt af van welke vorm van de ziekte. Maar het gewenste effect werd bereikt. Bijna gegaan jeuk, Tecnost en roodheid is ook gegaan. Met betrekking tot de beschreven bijwerkingen, dan zijn ze. In het algemeen, ben ik tevreden. Em>

Anton, 28 jaar. Psoriasis in onze familie om niet alleen mij lijden. Hij verscheen aan me onlangs, maar onmiddellijk bracht een hoop onaangename gewaarwordingen. Besloten om de behandeling uit te stellen en riep om hulp naar de dokter, die Uniderm. De belangrijkste symptomen zijn verdwenen benoemd, dan is de opdracht was succesvol. Ik zal gebruiken voor terug. Em>

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *