Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, meningen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Fading, sporen van de strepen na een regen, kleine krasjes – deze factoren zijn niet de beste manier verschijnen op het oppervlak van de carrosserie. Om de ijzeren paard van de meeste problemen zal helpen Silane guard vloeibaar glas voor auto’s te beschermen. Genoeg 1 keer om een ​​oplossing in 2 lagen te maken aan de loop der jaren geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto.

Binnen enkele minuten na penetratie in de structuur van het materiaal op het oppervlak van de machine wordt gevormd uit een polymère beschermfolie. De formule wordt versterkt Si02 – siliciumdioxide. De stof beschermt het materiaal van de grillen van de natuur, krassen, werpt zout, chips en alkali in de meeste shampoos.

Snel actie Silane guard

Lange-termijn bewaring van de buitenkant van het voertuig op de juiste geselecteerde componenten. Onmiddellijk na het aanbrengen van het silica dringt in de structuur van het materiaal. Door vorming van een beschermende laag die langdurige blootstelling aan warmte, water, zuren en basen kunnen weerstaan. Winter bekleding niet bang voor de gebruikte reagentia voor het reinigen van wegen. In de zomer zou het lichaam van de warmte en de regens overstijgen.

De samenstelling van de vloeibare silaan glas Guard voor auto

hoofdcomponent siliciumdioxide en silaan. De eerste is verantwoordelijk voor de vorming van de beschermende film en de natuurlijke glans van het oppervlak. Genoeg 1 maal door vloeibaar glas van toepassing op het lichaam fonkelde als nieuw voor jaren.

De Japanse ontwikkelaars hebben er voor gezorgd dat na het aanbrengen, de eigenaar onmiddellijk de aandacht gevestigd op de belangrijkste voordelen:

  • economisch – 1 verpakken van vloeibare glas, genoeg voor 4 toepassingen;
  • gebruiksgemak;
  • de samenstelling is ontworpen en gefabriceerd in Japan, de marktleider in producten voor de auto.

De formule worden gekozen op zodanige wijze dat het gereedschap kan worden gebruikt voor autobezitters. Ongeacht de leeftijd en slijtage van het oppervlak van het lichaam, zal het vloeibaar glas het apparaat te beschermen.

Silane guard vloeibare glas voor auto’s: hoe toe te passen

Voor de eerste toepassing moet je zorgvuldig wassen en drogen het ijzeren paard. Grondig bevochtigen van een spons met vloeibaar glas Silane guard en langzaam toe te passen op het oppervlak van het lichaam. Als het proces is voltooid, moet u op te sporen 15 minuten. Dit is voldoende voor het drogen van de oplossing en de absorptie van de structuur van het materiaal.

Zorg ervoor dat de samenstelling is opgedroogd, is het nu noodzakelijk om de auto droog te vegen met een servet. Om het resultaat zal helpen re-coating op te lossen. Dit gebeurt na 2 uur van de eerste.

Als de eigenaar van het ijzeren paard deed alles correct, maar dan na de eerste rit, of de gootsteen zal let op de duidelijke voordelen van deze behandeling:

  • het hele jaar door, handhaafde de oorspronkelijke kleur van het lichaam;
  • de kleur niet vervagen onder invloed van zonne-balken;
  • glitter lichaam en na een tijdje blijft hetzelfde;
  • de oppervlakte water afstoot.

In het preventief werd het opgebrachte 1 maal per jaar.

Does Silane guard vloeibare glas voor auto’s kwaliteitscertificaat

Voordat u kunt op de markt, het product doorgegeven full-scale testen. Chinese ontwikkelaars hebben de effectiviteit van een oplossing op meer dan 200 machines getest. In 100% van de gevallen was er een uitgesproken positief effect. Deze gegevens werden bevestigd door CPS.

meningen

Specialisten ‘over Silane guard vloeibare glas voor auto

Peter S., monteur

30 jaar in de reparatie van machines. Balanced 1-component samenstelling na de eerste toepassing penetreert diep in het materiaal. Na 2-3 uur de auto als nieuw. In tegenstelling tot andere instrumenten, is vloeibaar glas niet het lichaam beschadigen.

Sergey Nikolaevich, een auto

Zelfs na zachtjes wassen sporen achterlaten op het lichaam. Vlekken, slijtage, het verbleken van kleuren – dit alles is het gevolg van blootstelling aan alkali. Het bevat de shampoo, dus het kan niet verbergen. Salvation was voor mijn auto vloeibaar glas. Het maakt niet uit hoeveel ik waste de ijzeren paard, en hij schijnt nog steeds. Nu aanraden aan klanten.

Customer reviews over Silane guard voor auto’s

Sergey, 31 jaar

Jongens, ging ik naar de auto en de vrachtwagen. Als de wegen zijn verschillend, maar in alle gevallen te hulp kwam van Silane guard. Breng 1 keer per jaar en meer zonder zorgen te maken over wat dan ook.

Irina, 39 jaar oud

De man net gaf me de auto. Bang dat ze krassen of beits. Ik kocht deze tool en na 1-2 lagen man is veranderd. Nu is hij rustig voor mij en de auto.

George, 62 jaar

Skeptical van de geadverteerde fondsen. Ik heb geprobeerd iets een Silane guard voordat reis in de woestijn. 2 uur op onverharde wegen waren niet tevergeefs. De auto was bedekt met stof, maar dankzij het gesmolten glas Ik schraapte hij in 10 minuten.

Vladimir, 19 jaar oud

Het eerste dat me verteld om vader te doen na de datum waarop het recht is het verzorgen van het uiterlijk van de auto te nemen. Eerst probeerde vloeibaar glas en bleef hem trouw.

Waar vloeibaar glas Silane guard te kopen voor auto’s

Het is beter om zorg te dragen voor de bescherming van de auto en bedek het met deze oplossing. U kunt uw bestelling plaatsen op de website. Je moet opschieten, want nu in aanmerking voor een speciale aanbieding.

Dit vind je misschien ook leuk...