Nieuws

PostureFixerPro – adviezen, prijs, waar te kopen, koop nu, hoeveel het kost

Van schooltijd begon ik te merken dat ik had een stoep, die zich kunnen ontwikkelen tot scoliose. Natuurlijk, de ouders probeerden allerlei manieren om me te behandelen, schrijven op oefentherapie en verschillende massages. Het resultaat was zichtbaar op het eerste, maar nogmaals, de oude gewoonte voorn ik won.

Nu, een onafhankelijke meid, ik kan vaak geen controle over zijn houding. Soms wordt het heel pijnlijk wanneer op een zakelijke bijeenkomst of restaurant, merk ik dat het zitten pennen als een oude dame. Ja, en begon vaak terugkerende pijn in de rug, die me nog meer verdriet opmerken.

Dat is waarom ik serieus begin te denken dat het tijd is om jezelf te bevrijden van lelijke en ongewenste houding van scoliose. Het doorlopen van het internet allerlei manieren om voorn afleren, stuitte ik op de officiële website van de fabrikant van back brace PostureFixerPro . Na zorgvuldige bestudering van deze informatie, besloot ik meteen om het te kopen.

Beschrijving van corset PostureFixerPro

PostureFixerPro is niet alleen een korset en houding corrector, die volgens de beloften van de fabrikant is in staat om zelfs de ergste houding af te stemmen, bovendien, in een korte tijd. Dankzij het design, de persoon die zonder al te veel inspanningen kunnen de schouders af te stemmen, het versterken van de wervelkolom en zelfs de spieren van de boven- en onderrug.

Ook de fabrikant garandeert dat na het dragen van het korset zal geen pijn veroorzaakt door verkeerde houding verdwijnen. Misschien is dat wat invloed gehad op mijn keuze (te vaak ik begon te lijden zeurende pijn in de rug en schouderbladen).

Hoe werkt PostureFixerPro

In feite is het heel simpel. Dankzij het elastische materiaal van de corrector achter “rust” in de juiste positie. Sterke corset riem niet laten de wervelkolom en de schouders rechtgetrokken buigen.

Ik wil graag benadrukken dat langs de ruggengraat en in de lumbale regio zijn speciale magneten. Ze creëren een magnetisch veld dat de bloedcirculatie in de spieren verhoogt, waardoor ze sterker maakt. Ook met de hulp van een korset de spieren langzaam vermoeid. Het helpt om je rug recht en niet voorn te houden.

In het algemeen, het gebruik van PostureFixerPro maakt de figuur perfect, zelfs met ernstige scoliose, niet om de kyfose te noemen. Bovendien, vanaf het moment van aankoop, moest ik om het te proberen en worden persoonlijk overtuigd van een positief resultaat.

Hoe maak je een houding corrector PostureFixerPro dragen

zet op een corset op de blote huid, op de top van ondergoed. Om dit te doen, zet ze gewoon op de banden in zijn handen om dat te corrigeren dat u comfortabel vooruit zou zijn geweest en draai het klittenband. Natuurlijk, hoe harder je draai, de rug zal meer “solide” positie. Maar toch is het raadzaam niet te overdrijven, niet om schade aan uw lichaam.

Op de top kunt u dragen en t-shirt, en een t-shirt en een jurk en sportieve outfit. Door zijn kleine, compacte formaat, kan ik draag een korset vrijwel elk type kleding en er rekening mee dat het absoluut niet merkbaar.

Hoe om de grootte PostureFixerPro kiezen

PostureFixerPro wordt in twee maten – S-M en L-XL. I een S-M (fit taille 60-81 cm) verworven, want ik heb een omtrek van 70 cm Als het meisje is mollig, kan ze kopen korset maat L-XL, waar de omtrek van 81-102 cm

I wil ook benadrukken dat de corrector wordt gemaakt van elastische materialen, die goed uitstrekken in alle richtingen. Hiermee kunt u een riem zonder enig ongemak snel en eenvoudig vast te stellen.

Hoe om te zorgen PostureFixerPro

Elke speciale zorg corrector, PostureFixerPro uitlijning van de houding zijn niet nodig. Toen ik besloot om het schoon te maken, ik prostirnula alleen in gewoon water en zeep. Alwaar de sterk verontreinigde gebieden (vooral onder de oksels van transpiratie en deodorant), heb ik een gemiddelde hardheid borstel. U kunt ook was het met afwasmiddel of zelfs reinigingsmiddel.

Ik droogde het korset en kleding op het balkon, opknoping op het touw of op de droger. Ik heb ook gelezen dat het op warme de batterij kan worden gebracht. By the way, in eerste instantie was ik bezorgd over de magneten, en dacht dat ik in staat om de Laundry beschadigd zou zijn. Maar in feite zijn ze niet bang voor water en een hoge luchtvochtigheid.

Voordelen PostureFixerPro

Het korset heeft een groot aantal belangrijke voordelen, en de meeste van hen merkte ik na de tweede slijtage. Dus, kan de belangrijkste voordelen zijn onder andere:

  • De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen;
  • Hoge kwaliteit van naaien;
  • de houding te verbeteren voor een maand;
  • Verwijdering van de pijn in de rug en lenden;
  • Het versterken van de spieren van de wervelkolom en de rug;
  • rechtmaken van de lijn van de schouders
  • Voor een lange periode van gebruik.

Ik wil ook op te merken dat ik een veel beter gevoel zijn geworden. Ik had meer energie, werd ik minder moe en zelfs het niveau van fysieke uithoudingsvermogen. Bovendien, het korset is absoluut niet beperken beweging en ik kan uitoefenen uren. Ja, en het is niet zichtbaar, zelfs onder strakke kleding en het is zeer belangrijk voor meisjes.

Nog steeds de voordelen zijn dat het korset is zeer duurzaam. Dit komt omdat na twee maanden dat ik het gebruik, de concealer lijkt het alsof alleen gisteren heb ik het gekocht.

Nadelen PostureFixerPro

  • Ik kan zeggen dat met een lange neus een beetje wrijven onder de armen kan zijn. Maar voor mij was het zeer zeldzaam, hoewel ik op een actieve manier van leven en bijna altijd leiden dragen voor jezelf.

Het is dus een kleinigheid dat is niet vergelijkbaar met de onverwacht effect dat ik kreeg. Nu is mijn houding is glad en mooi, en mijn gevoel van eigenwaarde ging een hoop.

Hoe PostureFixerPro kopen

Om een ​​korset te kopen, ik gecontroleerd op de officiële website en in de vragenlijst in te vullen. Vervolgens heb ik de volgorde die me niet meer dan vijf minuten duurde en bevestigd mijn toestemming om de aankoop via de telefoon afgegeven (Ik belde terug de vertegenwoordiger van het bedrijf letterlijk binnen 15 minuten).

Ik kreeg de corrector in de e-mail, het adres dat ik in de vragenlijst aangegeven. Betaald voor pakket dat ik in contanten bij ontvangst. Natuurlijk had ik om de integriteit van hun aankoop te controleren en vond geen fabricagefouten.

Dus, om samen te vatten, ik ben helemaal gelukkig met mijn aankoop. Bovendien moest ik om het te kopen voor de voorraad. Bestelde drie sets, die elk kost slechts 790 RUB.

U kunt dus veilig kopen PostureFixerPro en honderd procent zeker van de effectiviteit ervan te zijn. By the way, kan het worden gebruikt niet alleen voor volwassenen, maar ook tieners en zelfs kinderen, dus we kunnen aannemen dat het korset is stil en veelzijdig. In het algemeen, al mijn aanbevelingen en ik hoop dat je geholpen de juiste keuze te maken.

Veel succes met het winkelen!

Dit vind je misschien ook leuk...