Nieuws

Peruvian Maca – adviezen en prijs, waar te kopen

Maca of Lepidium meyenii ( Lepidium meyenii EM>) -. Een zeer interessante knolgewas uit de familie kool, een familielid van de bekende raap, radijs, mosterd en broccoli

Foto: Depositphotos.com. Auteur:. Ildi_papp

Dit verhaal begint in Peru. De lokale boeren voor het eerst opgemerkt de effecten van deze plant op vee. Dieren die graasden op het gebied van distributie van maquis, was sterker, gezonder, fitter van hun medemensen en vaak gevrijd.

Dus opende een van de meest krachtige afrodisiaca en adaptogenen op de planeet. Het is rijk aan vitaminen (B2, B6, B12, C en niacine), mineralen (ijzer, calcium, jodium, mangaan, kalium en zink), aminozuren en andere stoffen, met name nuttig voor de gezondheid van vrouwen.

Om te eten het knolgewas is best fris, maar vinden het in onze supermarkten is problematisch. In dit geval geschikte biologisch actieve additieven die het poeder van het geneesmiddel wortel. Gemiddeld dosering voor een volwassene. 500-1000 mg verpletterd papavers op een dag (sommige bronnen zeggen tot 3000-5000 mg)

Nuttige eigenschappen

Macawortel kan deelnemen aan de behandeling van vele ziekten, uitgaande van depressie en afwerking met kanker. Het is echt effectief adaptogen, verhogen van de efficiëntie van het organisme, weerstand tegen stress en infecties als gevolg van het effect op het endocriene systeem van het lichaam.

Biologisch actieve stoffen in de samenstelling van Lepidium meyenii reguleren van de productie van cortisol (stresshormoon) in de hypothalamus en de activiteit van de bijnieren te stimuleren.

Tijdens de menopauze

Macawortel kan worden gebruikt als een analoog van hormoonvervangingstherapie (HRT) bij vrouwen in de menopauze. Klassieke HRT veroorzaakt eierstokken atrofie en kan de productie van hormonen verstoren en de wortel heeft dergelijke bijwerkingen.

In de strijd met onvruchtbaarheid

Biologisch actieve voedingssupplement dat Maca wortel, wordt gebruikt door veel vrouwen tot onvruchtbaarheid te bestrijden. Ondanks het duidelijke gebrek aan wetenschappelijke gegevens op dit gebied, hebben de Australische wetenschappers een aantal studies op ratten uitgevoerd. Terwijl het nemen van het plantenextract bij proefdieren liet een stijging van de vruchtbaarheid.

Voor de gezondheid van vrouwen

onaangename symptomen tijdens de menstruatie in verband worden gebracht, niet alleen met hormonale pieken, maar met een tekort aan vitaminen en mineralen die nodig zijn door het vrouwelijk lichaam. Macawortel ondersteunt het hormonale evenwicht en voedt de cellen met anti-oxidanten. Daardoor vermindert menstruele hoofdpijn en minimaliseert het risico van bloeden, verlicht prikkelbaarheid.

Aphrodisiac

Thank de Peruaanse afrodisiacum kwam naar Europa en Rusland van de uitlopers van de Andes – de geboorteplaats van de Peruaanse klaprozen. De wortel van deze plant is effectief voor erectiestoornissen veroorzaakt door ernstige stress. Zijn ontvangst, volgens deskundigen in staat is het verbeteren van de menselijke libido door 180% . Een andere, weinig bekend bij de Russen, maar erg populair op de West kruiden afrodisiacum Damiana verlaat.

Voor gewichtsverlies

In het boek “de schildklier dieet: het beheren van uw stofwisseling om gewicht te verliezen,” Mary J. Chaumont merkt op dat Maca wortel en soortgelijke adaptogene kruiden zijn verantwoordelijk voor de stroom van energie, kracht te geven, te reguleren de schildklier en de meest natuurlijke manier om de stofwisseling te versnellen. Dit op zijn beurt, kunt u meer calorieën te verbranden en de strijd tegen obesitas. Echter, met slechts één Mac om gewicht te verliezen, moet u begrijpen dat snelle resultaten niet.

We hebben gekeken naar de gunstige eigenschappen van Maca wortel, is het tijd bijwerkingen. Hier zijn de belangrijkste: hoofdpijn, slapeloosheid, maagklachten, brandend maagzuur, huilen, hormoon-afhankelijke acne en een verhoogde hartslag. Bericht een van de symptomen – geeft de dosering te verlagen

.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *