Schoonheid

OxySlim – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen, afslanken

Worstelen met overgewicht zo vermoeiend dat sommige zijn op zoek naar manieren om gewicht te verliezen als het niet nodig op dieet, lichaamsbeweging en veranderen hun manier van leven. Daarna zoeken ze voor dergelijke medicijnen, dat zorgt voor het verbranden van lichaamsvet en heeft geen andere slachtoffers vereisen. Eén van hen zijn bruistabletten OxySlim voor gewichtsverlies .

Velen geloven dat vetophopingen opgebouwd als gevolg van slechte houding mollig persoon. Het gebeurt vaak op deze manier: ongezonde voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, schending van de maaltijd, alles wat mensen individueel kunnen controleren. Maar er zijn factoren die niet afhankelijk zijn van de persoon: leeftijd gerelateerde veranderingen, stoornissen in de stofwisseling, hormonale storing. Maar de belangrijkste factor is te veel eten, en hormonale veranderingen. En dit is te wijten aan de inname van voedsel met bewaarmiddelen, kleurstoffen en andere schadelijke stoffen die slecht zijn voor het spijsverteringskanaal, metabole processen en de slakvorming van het lichaam veroorzaken. Om de situatie niet te verergeren, is het noodzakelijk om een ​​geschikte optie “enable” gewichtsverlies te vinden.

Het supplement OxySlim

Pillen bestaan ​​uit natuurlijke ingrediënten worden daarom beschouwd als veilig en onschadelijk. Het spul heeft drie fasen:. Recovery, gewichtsafname en fixatie van het resultaat

De voorbereiding van de slanke Pils inbegrepen:

 • Vitaminen lijst V. Lagere cholesterol en vetcellen af ​​te breken.
 • Caffeine. Het versnelt de stofwisseling en verbetert de functie van de inwendige organen. Voedt het lichaam met energie, het stimuleren van mensen tot actie.
 • De guarana extract. Vermindert het gevoel van honger en de eetlust, wat bijdraagt ​​tot gewichtsverlies.
 • Extract van Coleus forskolii. Voert vetcellen en breekt ze. Versnelt de stofwisseling en snel verwijdert schadelijke stoffen uit het lichaam.
 • De wilde bosbessen. Voedt het lichaam met polyfenolen, vermindert de effecten na het eten van vet.
 • Arctic cloudberry. Bevat veel vitamine C, verwijderd is van de bloedvaten van de cholesterol en giftige stoffen uit het hele lichaam.
 • Algen extract fucus. Elimineert honger, vermindert prikkelbaarheid en controleert stemmingswisselingen. Verwijdert effectief vet en zich te ontdoen van cellulitis.
 • barnsteenzuur. Reinigt het lichaam van giftige stoffen, verbetert de spierspanning en elimineert slaperigheid.

Om te vullen het lichaam van de mineralen in de pillen hebben chitosan. De fabrikant beweert dat het gereedschap produceert het lichaam effect dat vergelijkbaar is met de Algemene reiniging in het appartement. Reinigt het weefsel en bloedvaten van gifstoffen, verwijdert gifstoffen, verwijdert onnodige vet en voedt het lichaam met nuttige elementen

Waar OxySlim kopen

“Slim Pils” je niet kunt kopen in de apotheek, maar kan besteld worden op de officiële website van de fabrikant. Dus je zal worden beschermd tegen namaak en zal een natuurlijke en veilige aanvulling te verwerven. Bruistabletten gewicht van 4 gram verpakt in blikken van 20 stuks elk. De prijs van de verpakking op de officiële website varieert sterk, want er zijn verschillende promoties en kortingen.

De kosten van het pakket afhankelijk van het land van de woonplaats van de koper is van de vorm:

 • Europa – 1190 roebel
 • Oekraïne – 399 UAH
 • Wit-Rusland – 35 Bel. …
 • Kazachstan – 6690 tenge
 • Europa – 39 -49 €

Vaak is de site is actie, wanneer u de toeslag voor …. Evenzo herberekend de kosten voor andere landen kunnen kopen.

Indicaties en contra-OxySlim

In het algemeen wordt het gereedschap toegewezen wanneer u grote gewicht in te stellen als gevolg van een ziekte of hormonale storing. Helpt om gewicht, zowel vrouwen als mannen te verliezen. Corrigeert de vorm tijdens het begin van de menopauze, zoals normaliseert het niveau van hormonen en versnelt metabolisme. Heeft een cumulatief effect, zodat het resultaat wordt opgeslagen voor een lange tijd. Benoemd door de diëtisten van obesitas en de versterking van de organen en weefsels van het lichaam.

In aanvulling op de aanwijzingen van het supplement er contra-indicaties:

 • We kunnen geen personen onder de leeftijd van 18 jaar te accepteren.
 • Aanstaande moeders en het geven van borstvoeding, is eveneens verboden.
 • Oudere mensen, wiens leeftijd overschreden 70 jaar.
 • Als u overgevoelig componenten van de tabletten.

Van de bijwerkingen zijn zeldzaam, maar slapeloosheid, prikkelbaarheid, problemen met hart en maag.

Hoe te nemen pillen OxySlim

Voor de goede ontvangst van bruistabletten “slim Pils” er is een handleiding van de fabrikant. Volgens haar moet het supplement worden genomen volgens het volgende schema:

 • 1-2 tabletten middelen op te lossen in een glas warm water, dit zou moeten gebeuren in een minuut.
 • Het is beter om te drinken op een lege maag. De resulterende pop is prettig om de smaak en lest de dorst.
 • Drink de voorbereiding elke dag tijdens de aangewezen cursus.

Kenmerkend is dat de duur van de behandeling is 30 dagen. Voor meer effectieve gewichtsverlies is het goed om een ​​cursus van het supplement met een evenwichtige voeding en training in een sportschool te combineren.

Let op: de recensies van artsen over het supplement een compleet beeld van de effectiviteit ervan niet geeft. Ja, het supplement bevat alle nuttig zijn voor gewichtsverlies, stof. Maar verwacht niet dat een verklaring van de fabrikant resultaat – 12 kg in een maand te verliezen onmogelijk met alleen bruistabletten. Als je ze te drinken in combinatie met een dieet en lichaamsbeweging, ze effectief zijn. Sommige deskundigen zijn van mening: tabletten zijn een goede hulp om gewicht te verliezen en het verloren gewicht is niet geretourneerd. Schadelijke effecten op het lichaam dit supplement werd waargenomen.

Maar één ding artsen het erover eens: pillen kan versnellen de stofwisseling en verhogen de immuniteit, wat leidt tot een algehele verbetering van het lichaam. Zij bijdragen aan de verzadiging van het organisme met minerale stoffen, die goed verhindert de ophopen onder de huid. Volgens artsen, moet je naar rechts, lichaamsbeweging, massage en veel wandelen, dan is het resultaat zal meer opvallen eten.

Klanten adviezen OxySlim

Reviews over de “slim Pils” van thinner, hebben zowel positieve als negatieve kant:

Irina, 25 jaar oud: H4> Afvallen – al mijn kindertijd niet kijken slank. Het lijkt niet helemaal vet, maar niet mager uitziet. Ik besloot nogmaals om gewicht te verliezen, maar het werkt niet – geprobeerd veel diëten, niets helpt. Bestelde slanke Pils – het is iets! In de eerste week merkte significante resultaten. Na een maand van het gebruik voor en na foto’s zijn indrukwekkend.

Eugene, 47 jaar: H4> had altijd een verwijfd figuur en worstelde met het extra gewicht, maar met de leeftijd het veel moeilijker is geworden. Ik moest hun toevlucht nemen tot drastische methoden, namelijk besloten om slank Pils gebruiken. Ik weet niet van hem of gewoon van een gebrek aan eetlust, in geslaagd om 10 kg te verliezen in 1,5 maand.

Margarita, 34 jaar: H4> Besloten om plotseling en snel gewicht te verliezen toen ik zag dat het bericht over de ontmoeting met de klasgenoten. Onmiddellijk bestelde slank Pils, geen tijd te verliezen. Kwam snel – binnen 2 weken verloor ik 4 kg en was blij met het – nou ja, in ieder geval iets dan niets.

OxySlim – supplementen voor gewichtsverlies op Zdravie4ever.ru H4>

Rekenmachine lichaamsmassa index (EMTALA) ONLINE binnen

De body mass index is ontwikkeld door de Belgische socioloog en statisticus Adolphe Quetelet in 1869. Sindsdien bereken uw body mass veel makkelijker dan in te schatten “op het oog”, of om vrienden te vragen: “Ik ben niet vet (-a) , hè?” Maar het heeft ook zijn nadelen: body mass index – niet 100% resultaat. Gratis BMI calculator (die de body mass index berekent) zijn uitsluitend indicatief. Bijvoorbeeld, in atleten en degenen die regelmatig een sportschool te wonen, BMI is niet nauwkeurig omdat de spieren in de letterlijke zin van het woord weegt meer dan vet

Interessant:. Index normen BMI van verschillende landen kunnen sterk van elkaar verschillen . Als u de tabellen body mass index van de WHO (World Health Organization) geloven, is het niet moeilijk te begrijpen dat de norm is gemiddeld. Maar dit betekent niet dat mensen met een gemiddelde BMI niet “overgewicht” in de conventionele zin zou worden beschouwd.

De body mass index: analyse van de resultaten

Dus, je hebt berekend dat de body mass index met de hulp van onze calculator. Onze BMI calculator is aangepast aan de eigenaardigheden van de inwoners van Europa en Europa. Nu is het tijd om de gegevens te interpreteren en om de resultaten te kennen. En dus:

 • 16 en minder uitgesproken massa tekort,
 • 16 – 17,9 – onvoldoende lichaamsgewicht,
 • 18-24,9 – normaal gewicht
 • 25 en 29,9 – overgewicht (normaal),
 • 30-34,9 – overgewicht van 1 graad,
 • 35 en 39.9 – obesitas 2 graden,
 • Meer dan 40 -. Obesitas graad 3 (morbide)

Berekening van de BMI naar leeftijd met de volgende resultaten: H4>
 • Een normale BMI afhankelijk van de leeftijd van de kinderen varieert van 15 tot 18;
 • 19-24 jaar: een normaal BMI is 19,5 bij vrouwen en 21,4 bij mannen;
 • 25-34 jaar:. BMI normaal is gelijk aan 23,2% van de vrouwen en 21,6 van de mannen
 • 35-44 jaar: een normaal BMI is 23,4 voor vrouwen en 22,9 voor mannen;
 • 45-54 jaar: een normaal BMI is 25,2 bij vrouwen en mannen was 25,8;
 • na 55 jaar: de BMI is normaal is 27,3 bij vrouwen en 26,6 voor mannen

.

Opnieuw herinneren dat deze cijfers zijn benaderingen. Maar gezien de omvang van de fout, is het mogelijk om bepaalde conclusies te trekken: in een normaal gewicht of verre van dat. Een normale BMI kan variëren volgens de normen en trends. Tot 1998 werd de Amerikaanse beschouwd als normaal BMI tot 27,8 kg / m2, maar na 1998 de normen zijn veranderd, en de arts adviseerde een normaal BMI was om uiteindelijk 25 kg / m2.

De body mass index en leeftijd H4>

Gezien het feit dat de BMI niet perfect is, die “niet in gevaar” om hen te koppelen aan hun leeftijd. Hoewel veel statistische studies tonen aan dat de BMI in mensen van middelbare leeftijd is hoger dan de jongeren en ouderen. Met betrekking tot seks, (met de duidelijke fysiologische redenen) de geschatte body mass index voor mannen is hoger dan BMI bij vrouwen.

Beoordeling van de body mass index voor meisjes

leeftijd in jaren Index scores -2 -3 -4 5 4 3 2 1 EM> 14,715,015,816,617,618,619,3 2 EM> 14,314,715,316,017,118,018,7 3 EM> 13,914,414,915,616,717,618,3 4 EM> 13,614,114,715,416,517,518,2 5 EM> 13,514,014,615,316,317,518,3 6 EM> 13.313.914.615.316.417.718 8 7 EM> 13,414,014,715,516,718,519,7 8 EM> 13,614,215,016,017,219,421,0 9 EM> 14,014,515,516,617,220,822,7 10 EM> 14,315,015,917,118,021,824,2 11 EM> 14,615,316,217,819,023,025,7 12 15,015,616,718,319,823,726,8

Beoordeling van de body mass index voor jongens

leeftijd in jaren Index scores -2 -3 -4 5 4 3 2 1 EM> 14,615,416,117,218,519,419,9 2 EM> 14,415,015,716,517,618,419,0 3 EM> 14,014,615,216,017,017,818,4 4 EM> 13,814,415,015,816,617,518,1 5 EM> 13,714,214,915,516,317,318,0 6 EM> 13.614.014.715.416.317.418 , 1 7 EM> 13,614,014,715,516,517,718,9 8 EM> 13,714,114,915,717,018,419,7 9 EM> 14,014,315,116,017,619,320,9 10 EM> 14,314,615,516,618,420,322,2 11 EM> 14,615,016,017,219,221,323,5 12 15,115,516,517,820,022,324,8

Andere indexen

Er zijn vele indices die helpen bij het berekenen van de ideale lichaamsgewicht. Sommigen van hen zijn nauwkeuriger dan BMI, omdat ze rekening houden met niet alleen de groei, maar ook andere antropometrische gegevens.

 • Voor Brahmanum = N x 0,7-50 kg

waarbij M een normaal lichaamsgewicht, H lengte in centimeters.

 • Voor Borgartun = Nx / 240

waarbij M een normaal lichaamsgewicht, H -. Lengte in cm, mislukking in cm

 • Voor Davenport = M1 / ​​N x N

waarin M1 – het actuele gewicht in grammen, H lengte in centimeters. Na ontvangst van de index hoger is dan 3, de diagnose van obesitas.

 • Voor Notenum = N x 420 1000

waarbij M een normaal lichaamsgewicht, H -. Lengte in centimeters

 • Voor Catonium = N – (100 = (N – 100) 20)

waarbij M een normaal lichaamsgewicht, N -. Groei

Dit vind je misschien ook leuk...