Nieuws

MagnuFuel – adviezen, prijs, waar te kopen, koop nu, hoeveel het kost

Nog niet zo lang geleden was er een noviteit op het gebied van auto-technologie, die volgens de fabrikanten en verkopers, kan het brandstofverbruik te verminderen. Het heet MagnuFuel (Fuel Fría). Om te voorkomen dat een slachtoffer van een nutteloos product te kopen, is het noodzakelijk om te lezen recensies over het op verschillende internetbronnen.

De inhoud van het artikel:

 1. Zuinig MagnuFuel: echtscheiding of de waarheid
 2. Hoe werkt MagnuFuel?
 3. Betwiste positieve en negatieve feedback, MagnuFuel.
 4. Conclusie.
 5. OL>

  Zuinig MagnuFuel: Niet of de waarheid

  Bijna elke chauffeur wil verbruikte brandstof is minder en de afstand van de passage wordt niet verhoogd, en dat het motorvermogen niet vallen. Is dit mogelijk? Fabrikant van economizer MagnuFuel stelt dat het mogelijk is.

  Hier is het apparaat economizer MagnuFuel

  De voordelen volgens de verkopers van de inrichting MagnuFuel de volgende: H4>
  • De belangrijkste truc adverteerders die beweren dat, gemiddeld genomen, afhankelijk van de merken en modellen van auto’s, het brandstofverbruik wordt verminderd met 20%.
  • Motor onderdelen worden beschermd tegen brandstof lage kwaliteit.
  • Verhoogt de levensduur (mtbr) motor machine.

  Hoe werkt MagnuFuel

  De MagnuFuel is ingericht zodat een paar neodymium magneten, die MagnuFuel de brandstof beïnvloedt. Bovendien zijn deze magneten vormen een sterk magnetisch veld, die opbreekt eenheden van koolwaterstofverbindingen, die brandstof verbrandt sneller.

  Het magnetische veld duwt de moleculen uit elkaar, zodat ze verzadigd met zuurstof (O2) van alle zijden en alle brandstof verbrandt restloos het. Dit verhoogt de besparingen.

  Betwiste positieve en negatieve beoordelingen Ful gratis

  Er zijn valse beoordelingen op de order of door de verkopers, maar er zijn echt. Voeg uw hoofd en het bestuderen van hoe de dingen werken in de praktijk:

  1. Magnetische apparaten zijn niet in staat het afbreken van de banden, de moleculen van de stof. Om dit te doen, gebruik maken van een kernreactor of de Hadron Collider.
  2. Brandstof voor voertuigen, zij het benzine of diesel is een isolator (een stof die slecht geleidt elektriciteit). Driver-natuurkundige heeft berekend dat, om weer op te bouwen, te verpletteren en rijdt de moleculen die u nodig hebt om een ​​enorme magneet, ongeveer 15 verdiepingen in de hoogte te bouwen. En om deze magneet om de kloof van moleculen die nog meer vermogen nodig te dragen. Het blijkt dat de magneten niet kan invloed hebben op de brandstof moleculen.
  3. Ook, zeggen de experts dat de magnetische velden niet de onzuiverheden in de brandstof kunnen beïnvloeden. Daarom, om verlenging van de levensduur van de interne verbrandingsmotor, het apparaat MagnuFuel niet kan.
  4. OL>

   In de promotionele video’s toont de inrichting is ontwikkeld door de autofabrikant General Motors. Maar om een ​​of andere reden dat deze apparaten die ze zijn niet ingesteld op de productie van hun auto’s, het zou kunnen zijn om de rating van de verkoop van auto’s te verhogen.

   Real herziening van MagnuFuel H4>

   De economiser is speciaal aangeschaft voor het experiment. Werd met succes in het systeem machine geïnstalleerd. Tijdens de operatie een maand, twee en drie – geen vermindering van het brandstofverbruik was niet

   .

   Uit de bovenstaande informatie die we concluderen dat met de nieuwe elektronische apparaten niet te jagen. Als deze apparaten echt werkte, zou het een belangrijke plus voor bestuurders en minder voor brandstof dealers.

Dit vind je misschien ook leuk...