Gezondheid

Intoxic – adviezen en prijs, waar te kopen

Intoxic (Untoxic) van parasieten is een nieuwe betrouwbare supplement dat in tegenstelling tot de oude bleek goed te zijn, niet alleen als Antigelminten, maar als een supplement dat beschadigde wormen lichamen herstelt.

Breng Intoxic volgens de instructies als middel parasieten bijwerkingen bij veelvuldig hebben.

& nbsp;

Over het supplement Intoxic

Intoxik is een anti-parasitaire middel dat helpt om zich te ontdoen van elke vorm van wormen en hun eieren.

Het werkt niet alleen in de darm, maar door het hele lichaam, het voorkomen van herinfectie met wormen.

Door zijn samenstelling, deze parasieten supplement volledig herstelt de gezondheid van het lichaam, namelijk de functies van deze instanties:

 1. lever;
 2. darmen;
 3. hart;
 4. vaatstelsel;
 5. longen.
 6. OL>

  Intoxic effect hebben op de wormen overal, dood de wormen en hun eieren, maar het lichaam is geen toxische effecten, dat is de reden waarom Intoxic wordt nu de beste antiparasitaire middel. Het supplement produceert in Rusland, maar het is ook verkrijgbaar in Oekraïne, Wit-Rusland, Azerbeidzjan, Kazachstan en Georgië. Het kan online besteld worden, maar zorg ervoor dat in de echtheid van de middelen, een nep niet te kopen.

  Expert opinion over supplement Intoxic dubbelzinnig, maar een groot pluspunt is dat het echt zich ontdoet van de wormen en herstelt de beschadigde organen in het menselijk lichaam. Kinderen Intoxic is een negatieve reactie vaker dan volwassenen, maar het is alleen geassocieerd met individuele intolerantie van het supplement, dus niemand is immuun voor bijwerkingen.

  Als u Intoxic ontwormen van toepassing volgens de instructies en na overleg met een arts het risico van dergelijke neveneffecten minimaal.

  Het kopen van Intoxic, dan kunt u er rekening mee dat de instructies voor het gebruik van een beschrijving van het supplement, de dosering en wijze van toediening, contra-indicaties en bijwerkingen moeten bevatten, moeten ook worden toegeschreven aan het land van uitgifte en de fabrikant.

  Vrijwaring formulier

  capsules, tabletten, dragees of siropen van Intoxica onmogelijk om te kopen. Het komt slechts druppelsgewijs 10 ml flesjes met witte dop. Verkocht in een rode pakket (andere pakketten bestaan) en een handmatige, identificatienummer en beschermend symbool. Daarom is bij het kopen van Intoxic is het belangrijk om de beschikbaarheid van deze indicatoren in de genezing van wormen te controleren.

  De nep-supplement zal niet aan deze criteria.

  Ook heeft de koper het recht om het certificaat van de kwaliteit op Intoxic vragen.

  Composition Intoxic

  de samenstelling van het supplement Intoxic van wormen bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

  Ze hebben geen toxisch effect op het menselijk lichaam, maar efficiënt te ontdoen van de wormen.

  Het middel bevat de volgende natuurlijke ingrediënten:

 • berengal, dat werkt alleen toxisch voor de wormen en verwijdert de eieren uit het lichaam van de patiënt;
 • het sap van de vrucht van het gif boom, die een negatieve invloed op de mobiliteit van de wormen en hun vermogen om te reproduceren, die helpt bij de ontwikkeling van de ziekte te stoppen heeft, en stopt de schimmel processen in het menselijk lichaam;
 • Ferula Junggar, elimineert virusinfectie van het menselijk lichaam, waardoor het sneller herstellen.

Auxiliary componenten van Intoxica helpt het menselijk lichaam om goed te werken na de verwijdering van wormen, en het herstel van de aangetaste organen en bijdragen aan een spoedig herstel man.

Verwerking Intoxic

De dosering van dit supplement ontwormen hangt af van de leeftijd van de patiënt. Kinderen van 3 tot 12 jaar te benoemen 10 druppels op een moment in een eetlepel warm water.

Take it:

 • kinderen van 3-6 jaar – drie keer per dag een half uur voor de maaltijd;
 • kinderen van 6-12 jaar -. Ook slechts twee keer per dag

Het verloop van het supplement 10-20 dagen , maar kunnen variëren volgens het voorschrift van de arts. Hetzelfde geldt voor hoe je Intoxic als de arts een andere dosering voorschrijft, moet je vasthouden aan het en niet degene vermeld in de handleiding.

Adult loop van de behandeling zal één maand. Intoxic take 30 minuten voor de maaltijd 10 druppels , verdund in een eetlepel water, twee keer per dag.

Niet aangeraden om de behandeling te verlengen om vergiftiging van het organisme te voorkomen. U kunt dit doen alleen op doktersvoorschrift. Herhaalde loop van het supplement is mogelijk door middel van twee maanden de tijd om eindelijk te ontdoen van de wormen. Een jaar kan worden uitgevoerd 4 gangen van supplement behandeling.

Om een ​​voertuig te kopen, kunt u een verzoek op

de website van de fabrikant te verlaten.

Bijwerkingen Intoxic

Omdat deze oplossing wormen bevatten natuurlijke, maar zeer zelden componenten die een individueel intolerantie van één van de stoffen kan worden.

Als dit gebeurt dan kan de patiënt mee op:

 • misselijkheid en braken;
 • sterke gebrek aan energie;
 • duizeligheid;
 • buikpijn;
 • diarree.

In dit geval is het noodzakelijk om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van Intoxic en naar de dokter te vertellen, zodat hij kan ophalen andere analoge.

Waar te koop Intoxic?

Intoxic die je kunt kopen in een supplementstore of order op de officiële website van de fabrikant. In de apotheek kunt u de kwaliteit certificaat te controleren en inspecteren van het supplement voor de aankoop, zodat de optie tot koop van Intoxica beter.

Gezien het feit hoeveel deze medicatie van wormen, mensen willen om geld te besparen, maar voor de lage prijs is het onmogelijk om het verkrijgen van een kwaliteitsproduct. Online order Intoxic mogelijk tegen een lagere prijs (kosteloos apotheken), maar dan moet het verstandig worden gedaan.

De officiële website van de fabrikant levert de certificaten van de kwaliteit van het product, om het te kopen goedkoper dan op deze site is het onmogelijk is, alles wat minder zal kosten is een fake. Daarom is het noodzakelijk om zorgvuldig te kiezen het supplement, omdat het geld kost, is het beter om niet te vallen in de handen van fraudeurs en geniet van hoge kwaliteit behandeling voor wormen.

analogen Intoxic

Kies een substituut voor Intoxica in dat geval, als de patiënt overgevoelig zijn voor het supplement componenten. Echter, deze supplementen ontwormen grotendeels zijn om weg te geven aan hem, omdat ze gewoon weg de parasieten te nemen, maar het menselijk lichaam niet herstellen van de schade.

Er zijn de volgende analogen van Intoxica:

 1. Backreport.
 2. Heliport.
 3. Worm.
 4. Albendazole.
 5. Vermoxum.
 6. Dekaris.
 7. Pyrantel.
 8. OL>

  Om producten kiezen van worminfecties alleen in overleg met de arts, omdat velen van hen zijn giftig voor het lichaam. Niet de moeite waard en om ze te gebruiken voor de preventie, de behandeling alleen en alleen zoals voorgeschreven door een arts.

  Prijs Intoxic

  De kosten van Intoxica is niet klein, maar ontwormen van het supplement elimineert efficiënt. In Rusland, de minimumprijs – 990 roebel en vooral afhankelijk van de marges van apotheken in Oekraïne, zal het 400 UAH en nog veel meer. Een geneesmiddel dat is goedkoper, nep en niet kopen het is omdat het een negatieve invloed op de gezondheid van de mens kan hebben.

  Beoordelingen Intoxic

  Real getuigenissen van artsen en klanten over Intoxica zijn meestal positief, het enige wat de consument niet tevreden bent met de prijs, maar ze zeggen dat het overeenkomt met de kwaliteit, en dus geld te besteden aan dit supplement niet erg.

  Konstantin, Kiev:

  Mijn zoon had rondworm. Parasitologie geadviseerd Intoxic veel schade te veroorzaken en zo verzwakt het lichaam. Ja, het is duur, maar na vijf dagen, de zoon is veel beter. Twee weken later werd hij het nemen van de toeslag. Door middel van de komende twee weken doorgegeven in de ontlasting – eieren van Ascaris werd niet gedetecteerd. De problemen met de receptie waren niet de zoon van gemakkelijke drinken druppel

  Valery, Moskou.:

  Op 30 jaar oud gevonden wormen tijdens routine lichamelijk onderzoek. Wat te doen, ging ik naar de dokter. Nam Worm, maar er waren andere symptomen, moest worden afgezien. Begon te drinken Intoxic, was ziek voor dagen, en dan allemaal op rolletjes, en de wormen ontsnapt en zich beter te voelen

  Catherine, Vladivostok.:

  Ik had een sterke struma na medicatie van wormen. Saw en probiotica, en enzymen, en het is fijn alleen dat, maar na een maand de wormen kwam terug. Lees meer over Intoxic, heb ik besloten om te controleren (en het kan geen kwaad). Gelukkig snel begon de darmen te herstellen en nu, drie maanden na parasieten geen gehoor, noch geest. . Zo erg blij

  Yuriy, Odessa:

  Gezien hoe veel supplementen tegen worminfecties in de farmaceutische markt, moeilijk om echt te kiezen van hoge kwaliteit tool. Velen van hen zijn goed in het bestrijden van parasieten, maar ze niet helpen om het lichaam te herstellen na ziekte en is een belangrijk nadeel. Intoxic – nieuwe ontwikkeling, die omgaat met deze taak. Heb wat tijd om het te stellen aan patiënten, waren er geen klachten, maar een snel herstel

  Olga, Sochi.:

  Volgens de klinische studies, Intoxic heeft zich bewezen als een remedie tegen wormen. In 90% van de gevallen geen bijwerkingen en intolerantie voor de supplementen is alleen te vinden in 5% van de gevallen. Ontwormen in een maand is helemaal gratis, wie neemt Intoxic. Ook meldden de patiënten snel herstel van de spijsvertering, en de verbetering van de algemene toestand in een paar dagen na het starten.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *