Nieuws

Handy Heater – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Met het begin van koud weer, veel denken over de aanschaf van verwarmingstoestellen. Echter, de meeste apparaten verbruiken grote hoeveelheden energie, die extra kosten. Innovatieve Handy Heater kachel reviews die erin geslaagd zich te verspreiden op het internet, is een draagbare compact apparaat met krachtige verwarming capaciteiten, maar zuinig energieverbruik. Er is niet veel ruimte innemen, makkelijk mee te nemen vanwege zijn kleine formaat en is in staat op te warmen kamers met een oppervlakte tot 20 m². Meter. een draagbare kachel handige Tricky aanbevolen via de officiële website van de fabrikant om te voorkomen dat de aankoop van goedkope imitaties kopen.

Beschrijving Rovus Handy Heater

Rovus handig Crafty is een draagbare, compacte kamer verwarmingsinrichting, die is draadloos en kan rechtstreeks in het stopcontact. Door zijn compacte formaat kun je het met je op reis of naar het werk. Het hotel, een compartiment in een trein, garage of kantoor instelling waar de winter koud genoeg is, de verwarming van een nieuwe generatie gevuld met de warmte voor een paar minuten. Het kan de lucht te verwarmen tot 32 graden.

Eigenschappen Handy Heater

 • Behuizing: hittebestendig kunststof
 • Type heater oververhitting uitschakeling: Ja
 • Verwarmingselement: keramisch
 • De aanwezigheid van thermostaat: Ja
 • Bescherming tegen oververhitting: a
 • Regulator: Ja
 • Display: Ja

Bijkomend verwarmingstoestel handig Sluwheid uit hittebestendig kunststof materiaal dat een hoge slagvastheid om schade aan het product aan het per ongeluk vallen te beletten.

De handdoek drogers met keramisch verwarmingselement zorgt voor maximale warmteoverdracht en snelle opwarming van de kamer. Keramische verwarmt de lucht, en twee-traps ventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warme lucht in de kamer.

Het verwarmingselement is brandveilig, niet de lucht drogen en niet de lucht vervuilen met verbrandingsproducten. De inrichting in bedrijf nagenoeg stil.

Thermostaat met digitale bediening maakt het mogelijk om de gewenste temperatuur van de lucht in de kamer te houden.

Er is een beveiliging tegen oververhitting. Het opwarmen van de ruimte op de gewenste temperatuur, het apparaat automatisch uitgeschakeld.

De ingebouwde controller kan de gewenste temperatuur van de warme lucht te specificeren.

Bijkomend verwarmingstoestel Handy Heater stroom verbruikt 85% minder dan vergelijkbare verwarming. Minimaal energieverbruik zorgt voor energiebesparende keramisch verwarmingselement. Afwezigheid draden maakt de inrichting compacter, eenvoudig te bedienen. De aanwezigheid van de beweegbare plug kunt u de kachel met horizontale en verticale uitlaten bedienen.

Het pakket naast teploventilyatory wordt geleverd met gebruiksaanwijzing en garantiekaart 12 maanden.

De handleiding Handy Heater

Cunning Handy Heater is zeer makkelijk te gebruiken. Het is genoeg om aan te sluiten en selecteer gewenste temperatuur. Indien gewenst kunt u de timer met de gewenste tijd van het verwarmen, waarna het apparaat automatisch uitschakelt in te stellen.

Voordelen ten opzichte van analogen Handy Heater

In tegenstelling tot veel analogen op de markt, Handy Heater kachel onderscheidt zich door de volgende voordelen:

 • compacte formaat;
 • directe verbinding;
 • zeer sterke materialen;
 • brandveiligheid;
 • de aanwezigheid van de thermostaat;
 • digitale besturing;
 • energieverbruik klasse A ++;
 • gelijkmatige verwarming;
 • betaalbare prijs.

Bijkomend verwarmingstoestel handige slimme reviews die zijn voordelen ten opzichte van analogen te bevestigen, is momenteel niet waardig concurrenten op de markt, zoals de kenmerken en de kosten. Dankzij de huidige promotie op Cunning Handy Heater de prijs is momenteel gehalveerd.

Klein formaat en klein gewicht toe om het apparaat overal mee te nemen.

Waar te koop echte Handy Heater

Om een ​​kachel handige Tricky via de officiële website van de fabrikant te kopen, de link naar die hieronder. Door direct de aankoop van het toestel van de fabrikant, bescherm je jezelf van het kopen van slechte kwaliteit goederen, die de sites zoals AliExpress verkopen. De proliferatie van namaakgoederen en andere hulpmiddelen betrokken derden, de verkoop van goederen tegen een lage prijs. Typisch, dergelijke apparaten moeten met negatieve feedback voor kopers, waarin ze schrijven dat Rovus Handy Heater een scheiding omdat slechte verwarmt de kamer, zeer luidruchtig en gemakkelijk gebroken.

Om te bestellen Rovus Handy Heater is een compacte, op de officiële pagina van de online winkel is vereist om het formulier met vermelding van de naam en het telefoonnummer te voltooien. De exploitant van het bedrijf zal contact opnemen met de klant voor verdere details levering. Betaling is contant bij aflevering na ontvangst in de mail.

Customer reviews op handige Tricky

Links op Rovus Handy Heater reviews zeggen dat dit toestel is een van de beste en meest economische van de beschikbare apparaten van dit type in de markt. Vind over Cunning handig beoordelingen van echte klanten op de officiële website en diverse forums.

Peter:

Gekocht mezelf een Cunning handig in de garage. Daarvoor was teploventilyatory andere merken, in 5 maanden buiten de orde, ondanks het feit dat ik heel zelden dat hij benut had. Energy at enkel een bom. Nu hoeft geen zorgen, geen gedoe. New verwarmt niet alleen de kamer goed, maar bespaart ook energie. Ook blij met zijn compactheid. Het appartement is slecht opgestookt, dus ik mee naar huis.

Olga:

Heater Rovus Handy Heater besloten om na te kopen zag hem in het appartement met zijn vriendin. Zeer goed apparaat voor mijn kleine flat die nodig is. Het huis is een echte warmte, zelfs vóór het begin van het stookseizoen.

Irina:

Over Rovus Handy Heater geleerd van reclame, maar lang gedacht om niet te bestellen of. Op het internet ontmoet een groot aantal zeer negatieve beoordelingen. Maar zoals later bleek, de mensen zijn de schuld voor het kopen van de goedkope Chinese sites. Ik bestelde via de officiële website en volledig tevreden. Het apparaat verwarmt de kamer perfect, en vooral snel genoeg. Vaak nemen het in de herfst en winter om te werken.

Dit vind je misschien ook leuk...