Gezondheid

Groene koffie om gewicht te verliezen

Groene koffie product, die op dit moment geniet een grote populariteit. Ondanks het feit dat het bestaat voor een lange tijd, werden de heilzame eigenschappen slechts een paar jaar geleden ontdekt. Nadat bekend werd dat hij gewichtsverlies bevordert geworden, miljoenen mensen wilden dit wonder product uit te proberen.

Groene koffie wordt gedroogd, maar niet gebrande koffie bessen.

Om koffie bracht alleen maar voordelen, is het belangrijk om een ​​kwaliteitsproduct te kiezen en te leren hoe je het goed gebruikt. Experts beweren dat de meest bruikbare is de groene koffieboon. De aanschaf van een dergelijk product, kunt u zeker zijn van de kwaliteit ervan. Omdat graan is onmogelijk te vervalsen, en onder de gemalen koffie, in het bijzonder oplosbaar is, vond een veel namaakgoederen. Bean koffie heeft een uitgesproken smaak en aroma. Je moet niet de aankoop van de dure koffie rassen, omdat de nuances van de smaak alleen de echte kenners en gewone consumenten genoeg kan onderscheiden om alleen kwalitatief hoogwaardige koffie te kopen.

De voordelen van groene koffie

Het hoge gehalte aan antioxidanten in groene koffie wordt opgeslagen veel meer dan geroosterd. Chlorogeenzuur is de belangrijkste stof die helpt om gewicht te verliezen. Het is nuttig voor de preventie van hart-en vaatziekten, diabetes (reguleert de bloedsuikerspiegel).

De chlorogeenzuur remt het enzym dat glucose (suiker) in de lever vormt.

Verhoogt de immuniteit – antioxidanten helpen de groene koffie, zal het lichaam ontdoen van gifstoffen en vrije radicalen

.

Het is waargenomen dat na het gebruik van groene koffie-extract, de conditie van de huid wordt verbeterd, soms zelfs acne vervagen. Regelt de bloedsuikerspiegel – studies hebben bewezen dat chlorogeenzuur van groene koffie helpt diabetes te voorkomen en reguleren bloedsuikerspiegel

.

Vermindert cholesterol in het bloed – dat de kans op hart- en vaatziekten vermindert

.

Verhoogt de energie reserve stofwisseling onmiddellijk verbetert. Als je lichamelijk actief zijn, zal de energie je cellen te voeden, en het proces van het verbranden van vet is veel effectiever.

Verbetert mentale prestaties groene koffie goed voor de mentale functies van de mens. Zal de concentratie te verhogen.

Instructies voor het ontvangen van groene koffie om gewicht te verliezen

Er zijn verschillende mogelijke regimes groene koffie om gewicht te verliezen.

Groene koffie kan worden genomen als een middel om honger te onderdrukken. Je moet ten minste relatief harmonieuze dagelijkse routine die uw dagelijkse ontbijt, lunch en diner kunt tegelijkertijd hebben. In de intervallen tussen de maaltijden door als snack is gebruik maken van groene koffie, elke keer dat de gevoelens van honger.

1 glas –

Groene koffie kan 20-30 minuten voor de hoofdmaaltijd 0,5 worden genomen. Gelezen dat het de eetlust te verminderen en kunt u minder dan normaal te eten.

Groene koffie verbruikt als de belangrijkste drank voor ontbijt, lunch en diner. Dit is waarschijnlijk de meest moeiteloze methode van allemaal.

Afhankelijk van koffie uit wat de fabrikant u koopt, kunt u een verscheidenheid van aanbevelingen over de toepassing ervan vinden. Het belangrijkste is, niet te veel van deze drank te nemen, het zal uw gezondheid te beschermen.

Hoe opzichte van ongebrande koffie te brouwen

Te drinken van groene koffie heeft geholpen om gewicht te verliezen, is het noodzakelijk om goed te brouwen.

Het resultaat was een tastbaar, groene koffie moeten ongebrande worden overgelaten. Brouwen moet 1,5-2 theelepels per 100 ml houders (bij voorkeur metaal) te nemen en bedek met water. Drink deze concentratie is matig sterk. Groene koffiebonen gebrand gelijkwaardig aan ons bekend, zoals geroosterde granen vrijwel geen natuurlijke oliën bevatten en zijn daarom een ​​stuk minder in volume

Het kookproces wordt meestal aangepast aan de karakteristieke uitstraling van schuim, dan brand het af. Als je blijft op het vuur langer aan de smaak van de drank werd intenser, verloren we bijna alle voedingsstoffen, en vervolgens te gebruiken voor gewichtsverlies blijft. Je moet de aandacht die bijdragen aan groene koffie suiker, melk en andere ingrediënten te drinken wordt afgeraden te betalen.

Vandaag verspreid veel groene koffie-extracten. Ze worden meestal verkocht in zakken voor het brouwen, hoeveelheden water die nodig is voor een portie. Dit product moet zeer zorgvuldig worden behandeld, omdat het zeer twijfelachtige herkomst kunnen zijn.

Wanneer koffie om gewicht te verliezen drinken

om een ​​beker te drinken van drank op elk gewenst moment, maar zorg ervoor om het te drinken voor elke hoofdmaaltijd, en elke keer is er een verlangen om te eten. Zelfs een paar slokken koffie zonder suiker of met slagroom of zuivere drankje geeft een gevoel van volheid. Het enige wat je moet vermijden is de consumptie van onmiddellijk afslanken koffie na een maaltijd. Hij, die op de maag, provoceren de administratie nog niet verteerd voedsel in de darmen. Dit is ongewenst, zowel om af te slanken en voor degenen die koffie drinken gewoon voor de lol.

Voedingsdeskundigen adviseren niet om de dagelijkse dosis van 6 koffiekopjes overschrijden, maar drink minstens drie.

Natuurlijk, deze regels zijn geschikt in het geval dat er geen contra-indicaties. Om het resultaat van koffie te bereiken en begon een heel klein aantal goede komen. Afslanken met ingang van de eerste 5-10 SIPS, de rest is gewoon voor de lol.

De opstelling van groene koffie

om de nuttige eigenschappen van de groene koffie aan te raden om het te bereiden in een Franse pers te behouden, omdat het niet toestaan ​​dat de drank aan de kook. Groene koffie kunt u ook brouwen in een cezve, het koffiezetapparaat, de koffieautomaat, maakt het in de geiser, of gewoon brouwen in de beker. Het is belangrijk te onthouden dat groene koffie in geen geval mag niet koken, anders verliest al zijn specifieke eigenschappen.

gemakkelijkste groene koffie te brouwen in de beker. Om een ​​WK te krijgen van een drankje kunt u 2-3 theelepels gemalen koffie en kokend water nodig hebben. Koffie wordt in de geselecteerde container gegoten en giet kokend water, laat vervolgens de drank te steil voor 5-7 minuten. Indien gewenst, voordat het gebruik, de aldus gezette koffie, kun je stam door kaasdoek of een zeef.

Recepten groene koffie

Groene koffie met kaneel

Voor het versnellen van de stofwisseling, moet u om de drank te brouwen volgens het volgende schema:

20 g gemalen bonen worden gewassen met kokend water, dan verschuiven naar Turku en voeg 250 ml water gefilterd, aangepast 3 keer aan de kook en laat trekken gedurende een uur. Na de drank zal aandringen het moet zorgvuldig worden stam, voeg gemalen kaneel, sap van citrusvruchten (limoen of grapefruit) en drinken. Het wordt aanbevolen om deze cocktail nemen 3 keer per dag naar snellere start om gewicht te verliezen.

Prescription groene koffie in Turku met gekonfijte gember

Ingrediënten:

  • groene koffie vers gemalen 2-3 eetlepels
  • 2 bloemblaadje gekonfijte gember
  • 150 ml water

Slijpen ongebrande koffiebonen beter in een hand molen, zodat de maling groter zal krijgen, en de koffie zal alle nuttige eigenschappen en smaak te geven en het aroma zal rijker zijn. Water is het raadzaam om gebotteld, dus geen koffie smaak van kraanwater te gebruiken.

☀ Rasp de gember op een fijne rasp en voeg gemalen koffie.

☀ verwarmd water in de koffiepot en giet een mengsel van koffie en gember.

☀ Na het verschijnen van het schuim wordt zeer nauwlettend het kookproces. Zodra we de eerste bubbels duurt 3 minuten. Als koffie langer wordt gebrouwen dan 3 minuten, begint hij om de gunstige eigenschappen te verliezen. In de eerste halve minuut van het koken, kan de koffie “run away”, dus je moet op de voet volgen Turka. het bereiden van groene koffie met gekonfijte gember.

☀ Na 3 minuten schakelt u de kachel en laat de koffie voor een paar minuten te trekken. Dan filteren de drank door een zeef of kaasdoek.

Versgezette groene koffie met gember is niet al te aantrekkelijke kleur -. Groengrijs, maar de smaak en vooral de geur aandacht verdient

Contra-indicaties en bijwerkingen

Coffee koffie blijft altijd, ongeacht de methode voor de voorbereiding. Dus dit betekent dat we kunnen verwachten dat de typische “coffee” bijwerkingen. De meeste mensen drinken goed verdragen, maar in zeldzame gevallen waarin de receptie plaatsvindt diarree .

Wanneer de ontsteking en ulceratieve laesies van de maag het uiterlijk van pijn in de buik en hypertensieve patiënten op hun hoede voor een toenemend aantal van de bloeddruk moeten zijn. Daarom worden alle status van “high-risk” automatisch overgebracht naar de lijst van contra-indicaties.

In Daarnaast is het goed te beseffen dat groene koffie heeft een versterkt effect in vergelijking met gebakken, dus zwangere en zogende maken het ook onwenselijk.

Tot slot -. Een paar vriendelijke woorden

Als u de groene koffie met andere soortgelijke supplementen, ontworpen voor gewichtsverlies te vergelijken, dan is het veilig om te zeggen dat de koffie is veel meer veilig in termen van allergieën, bijwerkingen en andere nare dingen. De samenstelling is algemeen bekend en begrepen, in tegenstelling tot de vele complexe additieven met half onbekende bestanddelen en soms dubieuze doseringen.

Dus, als ooit zal u de keuze onder ogen zien en zullen denken dat opzichte van ongebrande koffie of een nieuwerwetse wonder thee te kiezen, zonder aarzeling kiezen voor de koffie: hij beter

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *