Nieuws

Fish XXL – adviezen en prijs, waar te kopen

Wil je een stevige vangst in de winter? suggereren dan Fish XXL activator hap. Dit is een nieuwe, unieke en 100% effectief aas voor verschillende vissen. Ik zal je niet vertellen wat een fervent visser, maar soms heb ik graag om te zitten op de vorst, wachten op de grote prooi. Meestal gebruikt eenvoudige aas – gelast korrels met anijs druppels. Tot een bepaalde tijd, ik was al geregeld, maar onlangs had ik een gesprek met de zelfde liefhebber van de winter vissen. Van hem geleerd dat mijn methode is verouderd en aanbevolen Fish XXL aas andere soorten is veel zwakker dan dit. Er is echter een addertje onder het gras – de beslissing noodzakelijk is op het internet, is het beter op de officiële website (er origineel). In het algemeen, kocht ik deze tool en gelukkig kent. Nu een beetje praten over het met een beoordeling.

Feature Fish XXL

Ik heb zorgvuldig bestudeerde de productinformatie, en voor opslag, 1.286 beoordelingen zorgvuldig geschept in het netwerk. Iedereen die het Supplement hebben geprobeerd pochte een prachtige vangst. Zoals aangegeven door de fabrikant op de verpakking, op te vangen met dit exclusieve activator je zal zijn: meer, groter, sneller. Controleer of alles goed is, maar het is ook een plek met een groot potentieel en wilskracht om vroeg in de ochtend.

Fish XXL nevel activator voor de winter visserij wordt geleverd in een kleine handige fles 30ml, maar het verbruik is heel zuinig. De kleur van de werkzame stoffen rijke bruine, ideaal voor transparante, ijskoud water en verlegen vis die het aas donkerdere tint geeft de voorkeur aan. De dikke consistentie van het product zorgt voor langdurige aantrekkelijk voor de vissen effect, het aantrekken van zelfs de grote vis uit verre afstanden. Dit aas is zeker om de vis te genieten, of het nu is rustig, voorzichtig of predator.

De formule is veilig en de meest evenwichtige:

 • Elephant knoflook is goed voor de karper, brasem, snoek, karper.
 • Kaffir lime -. Als, voorn, zeelt
 • Hennep olie -. Zal het zilver brasem waarderen, CONV
 • Protein squid kunstaas baars, meerval, kwabaal, rotan.

Het werkingsprincipe Fish XXL

Fish XXL activator de beet is snel en gegarandeerd, omdat zijn zorgvuldig ontworpen door experts. Wetenschappers en vissers-professionals duurde drie jaar om een ​​veelzijdig, comfortabel en een perfecte aromatische mix van vis. Unieke aas intense effect op het reukorgaan van de toekomstige productie. Geurstoffen wanneer opgelost in water, op het slijmvlies en daardoor invloed zenuwuiteinden. Zo vis denderen naar u toe aan de haak.

Extra product eigenschappen:

 1. geeft de mogelijkheid om de gebruikelijke vangst vermenigvuldigen voor 3!
 2. Perfect mix van geuren voor verschillende vissen.
 3. Het doen van slechts 5 minuten van slaperig vis actief.
 4. Perfect voor de winter.
 5. De in het ijskoude water.
 6. OL>

  Hoe te gebruiken Fish XXL

  Fish XXL nevel activator voor de winter visserij gebruik eenvoudig, het belangrijkste hier is om een ​​goede plek te vinden en Vroeg wakker. Voor aas zal al die meestal worden gebruikt passen, goed gaan, zelfs het brood. Vang vreedzame vis met behulp van het aas behandeling 2-4 keer, en voor sluw, moet timide voedsel bestrooi 7-8 keer. Wanneer gevangen 2-3 dingen, kunt u de procedure te herhalen.

  Meestal is de beet begint na 10 minuten. By the way, kunt u het gat breder te maken, want er is een grote kans van de productie van grote vis. En toch – de zorg voor de winter visserij, onthoud dit

  !

  Dignity Fish XXL

  Ik ben zo blij dat ik vond Fish XXL. Lure andere soorten om zelfs maar te proberen niet willen, want 100% vertrouwen in deze. Nu vissen brengt me nog meer plezier dan voorheen. De spray is geweldig dus ik stel voor, en het heeft de volgende voordelen:

 • succes getest in verschillende reservoirs.
 • Compact, ergonomisch grootte van de fles.
 • Flavor veelzijdig en grote invloed op alle vissoorten.
 • geschikt middel om smaak verschillende mondstukken.
 • Actief zelfs op gevoed, schichtig vis.
 • Een betaalbare prijs en hoge kwaliteit.

Het advies van een specialist

Volodymyr Rybak met de ervaring correct en met succes aan vis is niet zo gemakkelijk, want dit u veel succes, talent, en geluidsapparatuur nodig hebben, in het algemeen, vele factoren. Maar, vandaag, een goede vangst kan niet alleen een ervaren visser en de beginnende behagen. Belangrijk is te gebruiken Fish XXL, recensies over deze spray is het aas zonder uitzondering positief, activator werkt zoals het hoort, een aanzienlijke verhoging van de vangst en de uitbreiding van de mogelijkheid om van de winter te vissen.

& nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *