Nieuws

Electricity saving box – adviezen en prijs, nu kopen, waar te kopen

Onlangs in de markt verscheen een ongebruikelijke elektrisch apparaat Elektriciteit Saving Box. De naam vertaalt naar het Engels als “economisch van elektriciteit.” Dit apparaat wordt verkocht in online winkels tegen een aantrekkelijke prijs. Aanbieding niet in staat zijn onverschillig te blijven voor de vele consumenten die willen om de kosten in elektrische energie te verminderen zonder bijlagen.

Op de website reclame voor het apparaat, kunt u de gedetailleerde informatie over economische, de regeling van de verbinding, de efficiëntie van het gebruik en werking vinden. Er is zelfs een certificaat van overeenstemming. Mensen vertrekken een soort feedback op het werk. Er zijn aanwijzingen dat er meerdere apparaten die werken op een vergelijkbare manier. Ze zijn bijna onmogelijk te vinden in conventionele winkels.

De verdenkingen bij gebruik van de machine elektriciteit opslaan Box

Fabrikant van economieën elektriciteit beloften trimmen spanningsschommelingen wijten aan reactief vermogen compensatie. Dit, op zijn beurt, moet nut kosten te verlagen en de levensduur van huishoudelijke apparaten te verhogen. Om te beginnen om het apparaat te gebruiken, plaatst u deze in het stopcontact en druk er niet op met de aan-uitknop.

Het gebruik van de voordelen niet de regels van de elektriciteitsvoorziening te schenden, als het apparaat wordt ingeschakeld strikt na de binnenlandse meter. Volgens verklaringen van producenten en consumenten, het apparaat moet besparen tot 33 procent energie. Het klinkt allemaal erg verleidelijk, maar om beter te begrijpen , om te begrijpen zuinige energie Elektriciteit opslaan Box is een echtscheiding of de waarheid.

In een meer gedetailleerde studie vond twee mogelijke teken van echtscheiding. De eerste heeft betrekking op de sterke aandoening van de prijzen voor zuinige energie. Bijvoorbeeld, in een van de online winkels is 700 roebel. vond ook samples en 208, en 1600 roebel die er uitzien en werken bijna hetzelfde. Het bovenstaande argument staat niet toe te twijfelen dat het één en hetzelfde product, maar verkocht tegen verschillende prijzen en met verschillende kwaliteit.

Het tweede teken van slechte kwaliteit is dat de fabrikant en het land van herkomst van het apparaat onbekend blijven. Dit verwart veel leveranciers. Het ontbreken van een adequate informatie over het bedrijf-de fabrikant van het product roept ook ernstige twijfels over de realiteit van haar beloften.

Het principe van de werking van de economie elektriciteit opslaan Box

Volgens de technische beschrijving van het bevorderen van de website, economische levert omzetting van de reactieve component van de stroom in de actieve, verminderde interferentie en spanningsstoten, de stabilisatie en het resulterende lager verbruik energie. Het paspoort toont ook de kenmerken van het apparaat:

  • spanning – 90-250 V;
  • stroomfrequentie – 50 tot 60 Hz;
  • maximale belasting tot 15 kW.

Last kharkteristika verdacht lijkt doordat het toestel geen uitgangen voor het aansluiten van andere consumenten. Sommige distributeurs van deze apparaten beweren dat ze ook naar verluidt bepalen de faseverschuiving tussen spanning en stroom.

Een meer gedetailleerde beoordeling van de werking van de inrichting vanuit het oogpunt van de natuurwetten kan alleen worden gegeven op basis van nauwkeurige metingen. Sommige kopers op hun hoede voor al deze verklaringen, en eigenschappen. Velen van hen zijn niet geïnteresseerd in al deze nuances.

De inwendige constructie van de inrichting Elektriciteitsbesparing Box

Reclame materialen op het uiterlijk van de armatuur. Wanneer een onafhankelijke autopsie economieën voor de lol in plaats van ingewikkelde elektronica gevonden genoeg eenvoudige elektrische circuit:

  • Om de conclusies van de ingangsplug verbonden schakelaar, zekering, varistor, doofcondensator (capaciteit – 5 UF) en een diodebrug;
  • this verbonden twee gewone LEDs en rimpel afvlakcondensator (met een capaciteit van 1000 UF).

Mythe of de waarheid Elektriciteit opslaan Box

Een dergelijke regeling is meer als een gewone zaklamp of nachtlicht, in plaats van de compensator blindvermogen. Het is om deze reden apparaat zal niet in staat om energie te besparen. Integendeel, stroomverbruik zelf apparaat geen geval nul. Al deze feiten laten er geen twijfel over bestaan ​​dat zuinig – een echte scheiding en een andere truc van de oplichters

.

De koper betaalt een bepaald bedrag van de aankoop van het apparaat, maar geconfronteerd met het gebrek aan effect. Omdat de Electricity Saving Box is leeg, wat geen energiebesparing geeft en kan alleen de rol van een decoratieve lichtbron spelen. Alle beloften van de fabrikant bracht alleen de wens om geld in op de consument. Het is niet aan te raden om de aankoop van het apparaat beschreven, aangezien alle kosten volledig zullen worden weggevaagd.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *