Schoonheid

Bluronica – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

recensie over de nieuwste cosmetische tool die een uitstekende verjongend effect van de huid heeft: lijst van nuttige eigenschappen van het serum, serum applicatie, prestaties, echte meningen van de mensen die gebruik hebben gemaakt de Bluronica gezicht .

Handige functies van de eigenschappen van het hyaluronzuur werd ontdekt in 2002 Japanse wetenschappers. Onderzoek en reeks tests is gebleken dat het lichaam (en huid) om vocht vast te houden met behulp van deze component: duizend watermoleculen kan voor slechts een klein molecuul zuur! Niet moeilijk voor te stellen wat het resultaat van de moleculen na de invoering ervan in de huid wordt verwacht, alsof de man last van uitdroging een paar dagen, en gaf hem te drinken. En dus met de huid -. Lightning-het glad, soepel en verjongd wordt

Hyaluronic concentraat is een polysacchariden, die een centrale rol spelen bij celvernieuwing hebben, en een basisonderdeel van het zenuwstelsel en het bindweefsel (bijvoorbeeld een smeermiddel in de gewrichten). Regeneratieve functie van het polysaccharide berust bij de fibroblasten. De jonge menselijk organisme is perfect waarneemt hen – de voegen op deze leeftijd zijn mobiele, elastische huid. Op latere leeftijd van de hoeveelheid geproduceerd hyaluronzuur wordt verminderd vanwege het feit dat fibroblasten minder actief. Het resultaat van deze verouderingsproces, zoals ze zeggen, is er een merkbaar. En om vast te stellen en deze gebreken zal zuur voor verjonging hyaluronzuur te corrigeren.

Dit cosmetisch product bestaat en collageen. Hij zal de functie van de bouw uit te voeren. Collageen wordt gepresenteerd in de vorm van eiwitten en versterken flexibiliteit huid. Gezonde, jonge lichaam kunnen hun eigen collageen te produceren in de juiste hoeveelheden, maar met de leeftijd of om andere redenen, de productie van collageen aanzienlijk verminderd. Het eiwit is in zijn samenstelling vitaminen, mineralen of aminozuren – gewoon fungeert als bouwmateriaal voor weefsels verjongen het. In schoonheidssalons zijn populair subcutane injecties met hyaluronzuur en collageen. Effect na de procedure is prachtig, maar de kosten van plezier is te hoog. Anti-aging oogcrème LumActive meer.

Gel activationa acid Bluronica

Op een bepaalde leeftijd de huid begint om extra zorg nodig hebben als gevolg van innovatieve ontwikkelingen kan lang zijn en haar effectief te verjongen. In cosmetica wordt genoemd “anti-aging” care, waaronder:

  • rimpels te verminderen in de glabellar regio en het voorhoofd;
  • eliminatie van kraaienpootjes rond de ogen;
  • rekken van de huid in de buurt van de mond, in de neus-regio;
  • correctie van gelaatscontouren;
  • vermindering van ouderdomsvlekken;
  • de regeneratie van de huid.

Met behulp van een serum te verjongen met hyaluronzuur, kunt u zich te ontdoen van saaiheid, slappe, uitdroging van de huid en rimpels. Collageen met hyaluronzuur te vormen op het oppervlak van de huid (ongeacht het type), een dunne laag van bescherming dat vocht blijft in de epidermis en stimuleert het proces van verjonging. Direct na het aanbrengen, de hyaluronzuur concentraat begint te handelen.

De gelsamenstelling Bluronica

activeren gel en intensieve serum voeden en hydrateren de huid door ingrediënten: hyaluronzuur, collageen en elastine. Ze blokkeren de dehydratatie van de bovenste laag van de huid, produceren proteïnen en een lifting effect. Complex straat amarant olie, is zijn werk gericht op de groei van nieuwe cellen, het onderhoud van vitaliteit. Gel Bluronica zuur bevat mineralen en vitaminen die de huid te voeden, het verbeteren van de structuur.

Zoals je kunt raden, te bereiken het effect van huidverjonging is het niet alleen mogelijk door middel van dure behandelingen in de salon – een complex van hyaluronzuur voor het gezicht een prima alternatief. Componenten serum voedt de huid met meervoudig onverzadigde vetzuren stimuleren de productie van collageen, remt het vochtverlies. Alle componenten geven uitstekende resultaten voor huidverjonging. Het is geen geheim dat dit effect heeft een korte duur. Daarom serum voor verjonging met hyaluronzuur moeten systematisch worden toegepast, uit te werken regelmatig uitgebreide zorg voor de huid.

Het gebruik van de Bluronica

Hyaluronzuur voor verjonging eenvoudig te gebruiken net als alle andere cosmetische producten. De belangrijkste eis is om het serum alleen van toepassing op de gereinigde huid. Voordat de procedure te wassen en veeg het gezicht tonic. Cosmeticaspecialisten adviseren om te beginnen te gebruiken producten met hyaluronzuur voor mensen met een leeftijdscategorie 27+. De frequentie van toepassing van het concentraat hangt af van de mate van huidveroudering, en wensen.

Een goed voorbeeld van het gebruik: in de ochtend de gel activator, en ‘s nachts serum. In de eerste plaats over de huid zal hyaluronzuur werken met collageen, en om het effect van voedingsstoffen te consolideren. Geen kwaad en de toepassing van de gebruikelijke dagelijkse crème voor de hals en het gezicht na het gebruik van het concentraat. Gedurende de dag kunt u ook de gel activator, de belangrijkste eis dat de persoon ontbrak decoratieve cosmetica toe te passen. Het concentraat wordt in de pipet genomen, dan is een kleine hoeveelheid geperst op mijn vinger en massage bewegingen in de huid gewreven. Nadat het is aan te raden om een ​​vochtinbrengende crème toe te passen.

& nbsp;

Het resultaat van de toepassing van een complex van hyaluronzuur voor gelaatsverjonging

Het resultaat na gebruik van het concentraat Hyaluron verbluffend. Startdosis van vocht versnelt de huid elastischer en afgezwakt, is de huid hersteld en rimpels verdwijnen. De werkelijke invloed van verjonging in zijn volledig begrip voelen, zou een cursus die het gebruik van gel activator (hyaluronzuur met collageen) en intensieve serum ook op staat. Schoonheidsspecialisten samen met de fabrikant aanbevolen een 30-daagse cursus voor effectieve verjonging. En om het resultaat vast te stellen voor een lange tijd nodig 2-3 maanden van constant gebruik concentraat.

Na de cursus gebruik in de buitenkant zal worden gewijzigd:

  • verzacht diepe rimpels;
  • de huid nat;
  • herstelt de uniforme kleur van de huid;
  • verhoging van de veerkracht.

Kopen Hyaluron

Als u geïnteresseerd in het kopen gel activator om het gezicht te verjongen, om de prijs Hyaluron kennen en het kopen bent, moet je naar de officiële website van de leverancier of zijn orders, terwijl hij alleen heeft het recht om producten te implementeren. Onthouden! De betaling van de goederen wordt gemaakt na ontvangst van de bestelling en niet naar voren.

Karina, 38 jaar oud

Long onderzocht de eigenschappen van hyaluronzuur het effect van polysacchariden en eiwitten op de huid van het gezicht en hals. Ook ik ben een van die vrouwen die dromen om de huid jong zo lang mogelijk te houden. Een salon kan ik niet betalen, dus was op zoek naar andere opties. Ik besloot te proberen het complex Bluronica bestelde het als een cadeau voor zijn verjaardag. Het eerste gebruik toonde meteen de eerste plezier – het gevoel van zuiverheid en de versheid van de huid. Week glad rimpels, geëgaliseerd teint. Gestopt met het gebruik van de crèmes – pigmentvlekken worden bijna onzichtbaar. Het resultaat is echt indrukwekkend. Ik ben erg blij.

Marina, 31 jaar

Hyaluronzuur voor verjonging doet echt wonderen met de huid. Zag dit toen ik begon om de complexe Bluronica. gebruiken totdat ik heb genoeg om het maar één keer in stci zetten. Defecten op het gezicht ging weg na een paar dagen van gebruik, en de huid werd elastisch en soepel. Kraaienpootjes bij de ogen verdwenen en rimpels minder uitgesproken. Voor het gebruik van het systeem is zeer eenvoudig, het bespaart me nog tijd. Kocht hetzelfde complex voor mijn moeder, in de prestaties zonder twijfel, en mijn moeder zullen blij zijn om te verjongen zijn. Een echt innovatieve manier om te verjongen!

Lada 41 P EM>

Anna, waar heb je het over, je hebt in vanwege hun leeftijd is er ophoping van collageen in de huid, het verdwijnt met de leeftijd, maar niet op jouw leeftijd. Ik heb de injecties, maar daarna gele vlekken, en ik kan niet in het weekend opstijgen, ik werk dus. Ik ben overgestapt naar deze tool, zoals het effect van deze, en de kosten is veel minder.

Victoria is 43 jaar oud

Met tot twee maanden. Zeker ver van plastische chirurgie, maar het effect is.

Anna is 28 jaar oud

Ik wil kopen, maar bang dat het nog te vroeg, maar de rimpels er al.

Jan, 39 jaar

Lees niet alleen over een hoge efficiëntie complexe werking van eiwitten en polysacchariden in de opperhuid. Ik droom ook dat mijn huid zag er jonger uit, maar in-salon behandelingen kunnen we ons niet veroorloven. Dus vroeg ik mijn man als een geschenk voor mijn verjaardag een complexe “hyaluronzuur” gezicht te krijgen. Duur, zeker, maar het geld is niet verspild. Reeds de eerste toepassing gaf me een ongelooflijk gevoel van verse en schone huid, “kraaienpootjes” rond de ogen zijn bijna onzichtbaar geworden. Gebruikt het complex voor nog een week – het huidoppervlak werd gladder en merkbaar helderder. Ik heb zelfs wel eens vergeten om concealer. Iedereen is blij.

Svetlana, 29 jaar oud

Samen met de gebruikelijke moisturizer ik gebruik maken van complexe Bluronica slechts eenmaal per dag. Deze hoeveelheid is genoeg voor mij om de huid glad en elastisch te houden. Impressions enige positieve. Wat is het liefst is het feit dat het gemakkelijk te gebruiken -. Knijp een kleine hoeveelheid met een pipet en in de huid gewreven

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *