Nieuws

Awaderm – reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen, room

Goedenavond, ik wil goed nieuws te delen! In mijn bataljon geweldige hulpmiddelen is gearriveerd! Awaderm werd toegelaten tot mijn leger van de schoonheid als een prive, maar al snel steeg in rang. Betrouwbare soldaten naar de jeugd van mijn huid te bewaken! Hee hee)) Laten we beginnen met de herziening!
Helaas, zoals leeftijd is niet altijd een gevolg van gebrek aan zorg. Een deel van dit gebeurt, rimpels verschijnen, zelfs in de kindertijd als gevolg van erfelijkheid, stress of functies van de structuur van het gezicht. En met zo’n veel te proberen te doen, maar slaagde er niet. Ik moet zeggen dat met ooglidcorrectie cosmetische kan evenaren. Ik heb niet zo verwaarloosd, zo belangrijk voor mij en de intensiteit van de zorg. Ik was op zoek naar een hypoallergene remedie, kunnen zonder grote schokken op de huid om mij te voorzien van dagelijkse verzorging.

De huid onder de ogen is delicaat, gevoelig, gevoelig voor droogte, allergische reactie s, roodheid. Het ervaren van zeer scherpe cosmetica dat veel onnatuurlijke componenten bevatten. De laatste tijd huid is gegaan door wat stress resulteert in een ernstige allergie. Op zoek naar een tool die mij zal redden van de gevolgen, vond ik de crème Awaderm.

1. Wat ik leuk vond de crème?
De coolste ding over de crème is dat alle “plooien” en rimpels te genivelleerd met de huid, en natuurlijk het feit dat hij ermee omgingen briljant met de bevrijding van de gevolgen van allergieën. Huid net vlokken verkruimeld. Alles is nu goed (duurde 2 weken voor de behandeling). Nu is de huid wordt gehydrateerd, niet jeukende, niet pijnlijk. Ik hoop dat ik nooit breng huid dit Castania.

2. Wat ik hield niet van de crème?
Natuurlijk zijn er enkele minpuntjes, misschien niet zo belangrijk, maar voor mij belangrijk. Bijvoorbeeld verpakking. Echt voor dit product niets gevonden waardig? Een gewone pot net als 1.000 andere fabrikanten. En hij is niet hetzelfde als alle * harten in de ogen *.

3. Het resultaat
vecht met droogheid, kringen onder de ogen, hydrateert en voedt de gevoelige huid rond de ogen. Rechtzetten kleine rimpels en huidlijnen.

Geur: intens, aangenaam, versnelt
Volume: 30 ml
Periode van gebruik: 3 maanden

Samenstelling:

Extract “Braziliaanse ginseng” – heeft een tonic, anti-allergische en anti-inflammatoire werking, verbetert de microcirculatie, heeft een lymfedrainage effect. Bevat vitaminen en aminozuren.

Extract Marapuama – natuurlijke energy drink, bevat organische zuren. Verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert donkere kringen en wallen onder de ogen. White Lily extract bevat aminozuren, heeft een anti-inflammatoire werking.

Cucumber extract – verfrist, tonen en verzacht de huid rond de ogen, verheldert en egaliseert de toon, elimineert wallen en zwelling onder de ogen

.

Licorice extract vermindert hyperpigmentatie rond de ogen, heeft een whitening en anti-inflammatoire werking.

Wijze van gebruik: Breng een snelle Pat

Aan grondig gereinigde huid rond de ogen. Wacht tot de stof wordt opgenomen, toe te passen make-up.

Ook in de samenstelling conserveermiddelen, aromatizator, hulpstoffen en water.

Mijn indrukken na gebruik:

Hydration.
De crème voedt en hydrateert de huid rond de ogen, effectief de strijd droogte. Geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Smoothing.
Fijne lijntjes werd uitgesteld, maar het resultaat was onmogelijk, ik ben slechts 31.

Blue onder de ogen
ik dit probleem vooral nooit geleden … was eigenlijk niet verwacht geen resultaat, bevestigde het niet, misschien kreeg een beetje beter.

Lights
Erg cool om te gaan met deze interessante uitdaging! Middelen geabsorbeerd en laat een lichte gloed. Ik licht poeder en voeg vervolgens licht markeerstift. Super werk!))

Bedankt voor het lezen van deze recensie, was ik zeer geïnteresseerd in het schrijven ervan. Ik wil nog meer recensies op diverse producten te schrijven. Maar toch!)

PS Als je de foto en de tekst van dit advies, laat het me weten over een soortgelijk eronder)

Dit vind je misschien ook leuk...